Τρίτη 21 Απριλίου 2015

Ελιγμοί Πούτιν απέναντι στις ΗΠΑ


Η Ρωσία έχει σημαντικά κοινά συμφέροντα με τις ΗΠΑ και είναι ανάγκη να εργαστεί μαζί τους πάνω σε μια κοινή ατζέντα, δήλωσε σε τηλεοπτική συνέντευξή του ο Πούτιν.

«Έχουμε διαφωνίες σε αρκετά θέματα στη διεθνή ατζέντα. Όμως ταυτόχρονα υπάρχει κάτι που μας ενώνει, που μας υποχρεώνει να εργασθούμε μαζί», δήλωσε ο Πούτιν.

«Εννοώ τις γενικές προσπάθειες για να γίνει η παγκόσμια οικονομία πιο δημοκρατική, μετρημένη και ισορροπημένη, έτσι ώστε η παγκόσμια τάξη να είναι πιο δημοκρατική. Έχουμε μια κοινή ατζέντα», πρόσθεσε ο ρώσος πρόεδρος.

Προφανώς ο Ρώσος ηγέτης δεν εννοεί προσέγγιση με τις Η.Π.Α., των οποίων οι πολυεθνικές, όπως σας έχουμε ενημερώσει, θέλουν να ελέγξουν την Ρωσία και τον πλούτο της και ήδη συγκεντρώνουν όλο και περισσότερα στρατεύματα στα σύνορα με την «Αρκούδα» (Αν. Ευρώπη). Απλά κερδίζει χρόνο, προκειμένου να προετοιμαστεί όσον το δυνατό καλύτερα για το αναπόφευκτο…
 
 
Πηγή: http://www.pygmi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.