Πέμπτη 2 Ιουλίου 2015

Οι ΗΠΑ βιάζονται για Ευρωπαϊκή Λύση στην Ελλάδα λόγω BRICS!


«Οι Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής «καίγονται» για άμεσο συμβιβασμό Ελλάδας και Δανειστών και υπάρχει αιτία… Ποιος είναι ο μεγαλύτερος φόβος των ΗΠΑ, για το τι μπορεί να επακολουθήσει μιας εξόδου της Ελλάδας από την Ευρωζώνη; Εμπειρογνώμονες αποκαλύπτουν ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες δεν θέλουν την Ελλάδα να βγει από την Ευρωζώνη, φοβούμενοι ότι μπορεί στη συνέχεια να δημιουργήσουν νέους στενούς οικονομικούς δεσμούς με τη Ρωσία και την Κίνα», έγραφε το Hellasforce στις 20 Ιουνίου 2015…

Και τώρα έρχονται τα νέα έγγραφα από τα Wikileaks να επιβεβαιώσουν αυτό ακριβώς το γεγονός: «Πως ο ΗΠΑ βιάζονται και καίγονται έτσι ώστε η Ευρωπαϊκή Ένωση να τα βρει άμεσα με την Ελλάδα, έτσι ώστε να μην επωφεληθούν από μια ενδεχόμενη ρήξη οι BRICS των Ρώσων και των Κινέζων».
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.