Δευτέρα 18 Απριλίου 2016

H απόκρυφη ατζέντα των “Χιλίων Σημείων Φωτός” και γιατί θα χτιστούν


H απόκρυφη ατζέντα των “Χιλίων Σημείων Φωτός” και γιατί θα χτιστούν

1.000 ναοί σε όλο τον κόσμο για τον Βάαλ/ Μαρντούκ θα χτιστούν σε όλο το κόσμο…. Χίλια σημεία φωτός, και όπως πάντα η δαιμονική ελίτ τα έχει παρουσιάσει προ πολλού στο γνωστό Illuminati παιχνίδι του Steve Jackson. Επειδή ο αφέντης τους ο Σατανάς θεωρείται και σαν Εωσφόρος… ο θεός του Πάπα και της Παγκόσμιας Πανθρησκείας….
Ο Εωσφόρος ο θεός που φέρνει το φως μπερδεύει τους περισσότερους ανθρώπους, επειδή το φως σχετίζεται με την αγάπη… με τα ψευδή τους στοιχεία μπερδεύουν εκατομμύρια ανθρώπους που πιστεύουν στην αγάπη που κήρυξε ο Χριστός.

Τα χίλια σημεία του φωτός είναι λοιπόν κωδικοποιημένα μηνύματα της Νέας Τάξης μέσω απόκρυφων αναφορών για να μην τα καταλαβαίνουν οι αμύητοι σαν και εμάς. Για εμάς τους ορθόδοξους χριστιανούς ο ερχομός του Ιερέα του Εωσφόρου (Πάπας) στην Ελλάδα…. σημαίνει η αρχή της Πανθρησκείας και το χτίσιμο των ναών του Βάαλ στη Χώρα μας.

Γράφουμε συνεχώς για αυτό που έρχεται, χιλιάδες άρθρα γραμμένα για το δρόμο που ακολουθεί η ανθρωπότητα….ο Πάπας και οι ανώτεροι εκκλησιάρχες της ορθόδοξης εκκλησίας μας…. μας οδηγούν στον Εωσφόρο τον Lucifer….αυτόν που φέρνει το φως…. και όλοι μαζί εργάζονται πυρετωδώς για τα Χίλια Σημεία του Φωτός του ναού του Βάαλ.

 
Εδώ θα βρείτε το άρθρο για την ανακοίνωση της ανόρθωσης του ναού του Εωσφόρου…γιατί ο σατανακος και οι υπηρέτες του πρώτα κάνουν πολέμους (η μεγαλύτερη ομαδική θυσία πολιτών) δολοφονούν…γκρεμίζουν για να τα ξαναχτίσουν οι Τέκτονες πολιτικοί και αρχιμηχανικοί τους…σε ένα κόσμο όπου όλα είναι ανάποδα.

telegraph.co.uk/news/2016/04/08/why-the-arch-of-triumph-of-palmyra-is-being-recreated-in-london/
 
 
Πηγή:  http://katohika.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.