Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου 2016

Έτσι θα απαγορευτούν οι γεννήσεις

Μαζική παραγωγή ανθρώπων σε εργαστήρια

Ο εφιάλτης της ελεγχόμενων «γεννήσεων» ανθρώπων σε εργαστήρια ζωντανεύει από επιστήμονες και πραγματικά τρομάζει.

Ερευνητές στη Βρετανία κατάφεραν, για πρώτη φορά, να φέρουν στη ζωή έμβρυα ποντικιών, χρησιμοποιώντας σπερματοζωάρια, αλλά παρακάμπτοντας την -υποτίθεται απαραίτητη- διαδικασία γονιμοποίησης του ωαρίου από το σπέρμα!!!

Πιο αναλυτικά, σύμφωνα με το ΒΗΜΑ Science, οι επιστήμονες, με επικεφαλής τον μοριακό εμβρυολόγο δρα Τόνι Περί, του Τμήματος Βιολογίας & Βιοχημείας του Πανεπιστημίου του Μπαθ, που έκαναν τη σχετική δημοσίευση στην επιθεώρηση «Nature Communications», εισήγαγαν σπέρμα αρσενικού ποντικού σε εμβρυικά κύτταρα αρχικού σταδίου. Με την κατάλληλη χημική «χειραγώγηση», το έμβρυο -παρότι δεν είχε προηγηθεί γονιμοποίηση ωαρίου- αναπτύχθηκε και εξελίχθηκε σε κανονικό, υγιές ποντίκι.

Όπως μεταδίδεται, το νέο πείραμα δείχνει ότι είναι δυνατό να παρακαμφθεί η γονιμοποίηση του ωαρίου.

Επόμενο στάδιο, παραδέχονται οι επιστήμονες, είναι να εφαρμοστεί σε ανθρώπους.

«Η εργασία μας ανατρέπει το δόγμα των πρώτων εμβρυολόγων, από το 1827, όταν παρατήρησαν τα πρώτα ωάρια θηλαστικών και 50 χρόνια αργότερα, όταν παρατήρησαν τη διαδικασία γονιμοποίησης, πιστεύοντας από τότε ότι μόνο ένα ωοκύτταρο, γονιμοποιημένο από ένα σπερματοζωάριο, είναι δυνατό να οδηγήσει στη γέννηση ενός ζωντανού θηλαστικού», δήλωσε ο Περί.

Οι ερευνητές δήλωσαν αισιόδοξοι ότι εν καιρώ πιθανώς θα καταστεί εφικτό να γεννιούνται ζώα χωρίς κανονική γονιμοποίηση, ενώ δεν απέκλεισαν ότι η μέθοδός τους ίσως αξιοποιηθεί και στην υποβοηθούμενη αναπαραγωγή στους ανθρώπους.

Έτσι, γιατί όχι, σύμφωνα με την Ατζέντα 21, να απαγορευθούν οι «ανεξέλεγκτες γεννήσεις», καθώς οι πολλοί άνθρωποι βλάπτουν το περιβάλλον και να παράγονται άνθρωποι στα εργαστήρια.
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.