Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου 2016

Με Εντολή ΗΠΑ Σταμάτησαν οι Ανασκαφές στην Αμφίπολη;;;




ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΕΚΕΙ Ο ΤΑΦΟΣ ΤΟΥ ΜΕΓΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΕΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΟΝΙΣΕΙ ΝΑ ΟΝΟΜΑΣΤΟΥΝ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ» ;;

Νομίζατε ότι μόνον η ΕΕ παρεμβαίνει στα ελληνικά πράγματα και δη στη Δικαιοσύνη, απαιτώντας την αθώωση του κατηγορούμενου για κακούργημα…

Ανδρέα Γεωργίου; Όχι, υπάρχουν και χειρότερα. Πρόκειται για την ωμή, πρωτοφανή παρέμβαση των ΗΠΑ στις αρχαιολογικές ανασκαφές στην Αμφίπολη, οι οποίες απαίτησαν και πέτυχαν τη διακοπή τους προκειμένου να μην αποκαλυφθεί σε όλο τον κόσμο ότι εκεί βρίσκεται ο τάφος του Μέγα Αλέξανδρου και ματαιωθούν τα σχέδιά τους να ονομαστούν τα Σκόπια «Μακεδονία», ο δε λαός τους «Μακεδόνες»! Και οι εθνοπροδότες που μας κυβερνούν, υπάκουσαν ως προσκυνημένοι!!!

Το ρεπορτάζ που αποκαλύπτει το voicenews.gr συμπληρώνει επί του, τεραστίας διαστάσεως, θέματος:

Με μία πρωτοφανή παρέμβαση για τα ελληνικά χρονικά, ένας υπάλληλος της αμερικανικής πρεσβείας φαίνεται πως ενεπλάκη κατόπιν εντολής, προκειμένου να σταματήσουν οι ανασκαφές στον αρχαιολογικού χώρο της Αμφίπολης.

Οι Σκοπιανοί φοβούνται τις αποκαλύψεις που ενδέχεται να προκύψουν από τις ανασκαφές και για αυτόν τον λόγο ο αμερικανικός παράγοντας παρενέβη, προκειμένου οι αποκαλύψεις αυτές να μείνουν «κάτω από το χώμα».

Η κυβέρνηση όχι μόνο δεν αντέδρασε στην προκλητική αυτή παρέμβαση, αλλά μάλιστα έδωσε εντολή να δοθεί πρόωρο τέλος στις ανασκαφές.

Τυφλή λοιπόν η υπακοή της κυβέρνησης προς τον αμερικανικό παράγοντα, προκειμένου να μην καταρρεύσουν οι προκλητικές αξιώσεις των Σκοπιανών από τα αποτελέσματα των ανασκαφών. Και εις ανώτερα… 
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.