Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2016

Άφωνοι οι Ισραηλινοί από την ανωτερότητα των Ελλήνων πιλότων


Ο ίδιος ο πρωθυπουργός του Ισραήλ, Μπενιαμίν Νετανιάχου, έδωσε τα θερμά του συγχαρητήρια του στους Έλληνες αξιωματικούς, οι οποίοι έκαναν την χώρα μας και πάλι να αποτελεί το επίκεντρο των ευμενών σχολίων στην ισραηλινή αεροπορική βάση Hazor.

Ο Μ.Νετανιάχου, σαν πρώην αξιωματικός του ισραηλινού στρατού, έμαθε για την δράση των Ελλήνων πιλότων και έμεινε εντυπωσιασμένος από τον τρόπο που έδρασαν ρίχνοντας τα αεροσκάφη τους με μαεστρία πάνω από τις εστίες της φωτιάς για να την σβήσουν.

Ο Πρόεδρος του Ισραήλ κ. Reuven Rivlin επικοινώνησε σήμερα το πρωί με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Προκόπη Παυλόπουλο και του εξέφρασε τις θερμές ευχαριστίες της χώρας του για την άμεση και αποτελεσματική συμβολή της Ελλάδας στην κατάσβεση των πυρκαγιών που έπληξαν τις τελευταίες ημέρες το Ισραήλ.

Ο Ισραηλινός Πρόεδρος εξήρε τον υψηλό επαγγελματισμό των Ελλήνων πιλότων και πυροσβεστών, οι οποίοι ήταν ένας καθοριστικός παράγοντας στην κατάσβεση των πυρκαγιών.

Μάλιστα οι ίδιοι οι Ισραηλινοί τόνιζαν σε πηγαδάκια ότι «αφού οι Έλληνες πετυχαίνουν τέτοιες επιδόσεις με τα πυροσβεστικά αεροσκάφη, δεν θέλουμε να ξέρουμε τι θα κάνουν με τα… μαχητικά»!

Υπενθυμίζουμε ότι πριν μερικούς μήνες, έμπειροι αξιωματικοί του Ισραηλινού στρατού είχαν ανακοινώσει «για να ακούσει η Τουρκία», ότι με πλήρη δράση της ελληνικής πολεμικής αεροπορίας όλες οι τουρκικές αεροπορικές βάσεις θα «σβηστούν» από τον χάρτη μέσα σε 48 ώρες. 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.