Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2016

Τι άκουσε ο .. ανήσυχος ρεπόρτερ;;; Ποιός κυβερνάει την Ελλάδα, αν όχι ο .. Τσίπρας;;;;;


Παρακαλώ την προσοχή του κοινού...

Είναι κάνας μήνας τώρα, που πάνε κι' έρχονται εδώ στο Στρασβούργο, δικαστές και εισαγγελείς απ' όλη την Ευρώπη, για
την συμμετοχή τους σ' ένα συνέδριο, σχετικά με την ...τρομοκρατία.

Ο ανήσυχος, όμως, ρεπόρτερ που "παρεβρίσκεται" πέριξ του συνεδρίου και συχνάζει εκεί όπου αυτά τα φυντάνια της ευρωπαϊκής δικαιοσύνης πίνουν τον καφέ τους, άκουσε και μεταφέρει:

*Κύπριο υψηλόβαθμο δικαστή να λέει ότι ετοιμάζεται να εγκαταλείψει την νήσο Κύπρο, καθ' όσον ο Αναστασιάδης προωθεί λύση επιζήμια για το Κυπριακό, επειδή οι Αμερικάνοι του έχουνε τάξει το ...Νόμπελ Ειρήνης για το 2017, αν τα καταφέρει.


* Ελληνα Εισαγγελέα περιοπής, που πρόσφατα τοποθετήθηκε επικεφαλής της Αντιτρομοκρατικής στην Ελλάδα, να διαβεβαιώνει χαμογελαστά τους συνδαιτημόνες του ότι, την Ελλάδα δεν την κυβερνάει ο Τσίπρας αλλά οι αμερικάνικες μυστικές υπηρεσίες μέσω της ΕΥΠ.


*Ελληνα υψηλόβαθμο δικαστή ν' αποκαλύπτει ότι, το τουρκικό προξενείο της Θράκης , λειτουργεί πλέον ως τράπεζα και δανείζει τους εκπροσώπους της Μουσουλμανικής Μειονότητας, για ν' αγοράζουν κοψοχρονιά σπίτια χρεωμένων Ελλήνων.


Ο ανήσυχος ρεπόρτερ, αυτά τα άκουσε και ας μην τον πιστεύουνε.
Εσείς τι ακριβώς λέτε?
Εχουνε κάποια βάση?
 
Νίκος Ρούσσης
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.