Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2017

Mε δύο σωσίες κυκλοφορεί ο Τραμπ


Του Λιακόπουλου Δημοσθένη

Όπως ήταν αναμενόμενο, το σκύλιασμα των τσιρακιών της νέας τάξης, δεν έμεινε αναπάντητο και ο Τραμπ ήδη έχει δύο σωσίες για να πηγαίνουν στα ταξίδια και στις ομιλίες. Είναι άτομα νεότερης ηλικίας, για να αντέχουν τις ταλαιπωρίες και όπως με τους σωσίες του Πούτιν, μιμούνται τις κινήσεις και τον τόνο της φωνής του.

Ράδιο αρβύλα του Λευκού Οίκου, διέρρευσε την ύπαρξη των σωσιών, για να μην μπούνε στον κόπο να δολοφονήσουν κάποιον από τους σωσίες οι αρκετοί επίδοξοι δολοφόνοι του, από τον χώρο της πλέριας δημοκρατίας, αλλά και ανωμαλίας.

Στο βίντεο παρακάτω βλέπουμε την πρώτη δημόσια εμφάνιση ενός από τους σωσίες στην Φλόριντα, όπου ξεκαθάρισε ότι όλα όσα υποσχέθηκε θα γίνουν κατά γράμμα. Ήδη τον θεωρούν τα ΜΜΕ της νέας τάξης, πιο επικίνδυνο από τον Πούτιν 
 
 
Πηγή: http://www.el.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.