Δευτέρα 15 Μαΐου 2017

ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ… ΔΥΣΑΡΕΣΚΕΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΥΤΙΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ!!!


Σε τροχιά συνεχούς βελτίωσης οι σχέσεις Ελλάδας Ρωσίας, ΑΛΛΑ…

«Belt and Road» Ο Τσίπρας συνάντησε τον Πούτιν «Οι δύο κυβερνήσεις συνεργάζονται πολύ στενά για την ενίσχυση των διμερών σχέσεων…»

Την δυσφορία του για τη στάση της Ελλάδας για ορισμένα επενδυτικά σχέδια της Ρωσίας, άφησε ο Ρώσος Πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν κατά τη συνάντηση που είχε στο Πεκίνο με τον Αλέξη Τσίπρα.

Σύμφωνα με το ρωσικό πρακτορείο “ITAR TASS” ο Ρώσος Πρόεδρος ανέφερε με νόημα στον Έλληνα πρωθυπουργό ότι κάποια πράγματα έχουν “παγώσει”.

“Καλά διμερή σχέδια βρίσκονται στην ατζέντα Ρωσίας – Ελλάδας. Δυστυχώς, μέχρι στιγμής έχουν παγώσει, αλλά έχουν καλές προοπτικές για την ανάπτυξή τους” δήλωσε συγκεκριμένα.

Ο Πούτιν πρόσθεσε ότι «οι εμπορικές συναλλαγές μεταξύ Ρωσίας και Ελλάδας αυξήθηκαν κατά 80% τους πρώτους δύο μήνες του 2017. Υπάρχουν κάποιες θετικές τάσεις στον όγκο των εμπορικών συναλλαγών, οι οποίες αυξήθηκαν κατά περισσότερο από 4% το περασμένο έτος και στους δύο πρώτους μήνες του τρέχοντος έτους ενισχύθηκαν κατά 80%. Το εμπόριό μας με τις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης αυξήθηκε συνολικά κατά 43%».
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.