Δευτέρα 19 Ιουνίου 2017

Αυτό θα πει ομολογία πίστης.

Ένα βίντεο πολύ διδακτικό από πολλές απόψεις

Πολλά βίντεο κυκλοφορούν στο διαδίκτυο με ανθρώπους που έζησαν κάποιο γεγονός που τους άλλαξε ολοκληρωτικά τη ζωή. Για εμάς τους Χριστιανούς είναι αυτονόητα τα θαύματα του Χριστού, της Παναγίας και αγίων και έχουμε όλοι βιώσει, λίγο πολύ ο καθένας, τα δικά του μικρά ή μεγάλα θαύματα.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο έναν ιρανό μουσουλμάνο να ομολογεί τα θαύματα του Χριστού που βίωσε και τον έκαναν να πειστεί ότι είναι ο Αληθινός Θεός.

Στην αρχή του βίντεο, θα δείτε να εξηγεί τι έκανε ο ίδιος, ως πιστεύων και πράττων μουσουλμάνος. Θα δείτε το οικογενειακό του ιστορικό, τα διδάγματα απ’ το Κοράνι, την συμμετοχή του στη Χεζμπολάχ, τον εγκλεισμό του στη φυλακή.

Κατόπιν θα δείτε τα θαύματα που βίωσε εκεί μέσα.

Δείτε πως ξεδιπλώνει την όλη σκέψη του, τι αναρωτιόταν, τι πίστευε, τι του είπε ο Χριστός και στο τέλος την ομολογία πίστης που κάνει και την δοκιμασία που μας βάζει…

Τώρα που είδατε το βίντεο θέλω να σας πω άλλα δυο λόγια.

Είδατε τι Του λέει ο Χριστός; Πόσο απλά σε συγχώρεσα; Τόσο εύκολα όσο είναι να πίνεις νερό… Εμείς ρίχνουμε τον εγωισμό μας για να συγχωρήσουμε; Τόσο απλό και μαθηματικό είναι. Τον ρίχνω και συγχωρώ, δεν το ρίχνω και κρατάω την αμαρτία και η μη- συγχώρεση με βαραίνει…

Είδατε επίσης που προσφέρθηκε και λέει ‘’Στείλε εμένα’’… Εμείς δηλώνουμε διαθέσιμοι κάθε στιγμή στον Χριστό ότι είμαστε εκεί και να μας χρησιμοποιήσει όπως κρίνει για να βοηθήσουμε τους συνανθρώπους μας; Ή απλά είδαμε το βίντεο και σε μερικές μέρες δεν θα το θυμόμαστε καν; Για τους μαχητές της ειμαρμένης διαβάστε την τετραλογία του Λιακόπουλο Δημοσθένη ‘’Matrix Dominion’’.

Τέλος, όλοι μας είχαμε απορίες στην πνευματική ζωή. Κανείς μας δεν ήταν από την πρώτη στιγμή σίγουρος για τα πάντα. Είχαμε ακούσει κάποια πράγματα από την οικογένεια και την εκκλησία, αλλά μας έμεναν κενά. Δεν είναι κακό να ρωτάμε για απαντήσεις. Μην κομπλάρετε να ρωτήσετε τον Θεό για πράγματα που σας βασανίζουν, ακόμα κι αν αφορούν θεολογικά θέματα!!!!!! Ο Θεός είναι η Αλήθεια!!!!! Και η Αλήθεια δεν κομπλάρει ό,τι κι αν την ρωτήσεις… δεν έχει κάτι να σου κρύψει… δεν έχει κάτι επιλήψιμο, για το οποίο να φοβάται ότι αν το ανακαλύψεις, θα φύγεις μακριά της… η Αλήθεια είναι η Αλήθεια.

Εμάς μπορεί να μας πονάει να ακούσουμε την αλήθεια κάποιες φορές, αλλά η αλήθεια δεν αλλάζει, μένει σταθερή και περιμένει να ανακαλυφθεί και να βγει στην επιφάνεια... Ο Θεός λοιπόν, δεν είναι κάποιος που φοβάται μην ανακαλύψουμε κάποιο τρωτό ή λανθασμένο Του σημείο, γιατί απλούστατα δεν έχει τέτοια… Ρωτήστε Τον για ό,τι σας βασανίζει και θα δείτε ότι θα πάρετε απάντηση!!!!!!! Και μην φοβάστε ότι θα βλασφημήσετε ρωτώντας. Ξέρει ο Θεός, ότι δεν ξέρουμε τα πάντα και ίσα- ίσα θέλει να μας βοηθήσει να βγούμε από την άγνοια και την πλάνη μας και να μάθουμε την αλήθεια, γιατί αυτή θα μας ελευθερώσει, όπως είπε ο Ίδιος και όπως τόνισε πολλές φορές ο Δημοσθένης.

Ρωτάτε Τον λοιπόν και ομολογείτε Τον!!!!!!!!!!!
Πηγή: http://www.el.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.