Παρασκευή 17 Νοεμβρίου 2017

Σνόουντεν: Στις Μπαχάμες ο Μπιν Λάντεν

Παίρνει λεφτά από την CIA

Ο Οσάμα μπιν Λάντεν ζει και «μισθοδοτείται ακόμη από την CIA».

Αυτό δηλώνει ο πρώην εργαζόμενος στην NSA Έντουαρντ Σνόουντεν, υποστηρίζοντας πως έχει έγγραφα που αποδεικνύουν πως ο ηγέτης της Αλ Κάιντα, δεν «εξουδετερώθηκε» σε επιχείρηση στο Πακιστάν, αλλά ζει με την οικογένειά τους στις Μπαχάμες.

«Έχω έγγραφα που δείχνουν ότι ο Μπιν Λάντεν πληρώνεται ακόμη από τη CIA» σημείωσε χαρακτηριστικά, σύμφωνα με την Moscow Tribune.

Πρόσθεσε πως ο Σαουδάραβας, παίρνει πάνω από 100.000 δολάρια το μήνα από τις αμερικανικές μυστικές υπηρεσίες και ότι τα χρήματα αυτά μεταφέρονται σε λογαριασμούς του μέσω εικονικών εταιρειών και οργανώσεων.


Πηγή: http://www.el.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.