Τετάρτη 13 Δεκεμβρίου 2017

Ξεχάστε τον «Διεθνή Σιωνισμό», άλλοι κανονίζουν

Του Κίμωνα Χαραλάμπους

Ας το επαναλάβουμε για μία ακόμα φορά για όσους δεν το κατάλαβαν:

Δεν είναι ο διεθνής Σιωνισμός και το Ισραήλ, εκείνοι οι οποίοι καθορίζουν, σε μεγάλο βαθμό, την εξέλιξη των γεγονότων στον πλανήτη αλλά η αντιπαράθεση των δύο βασικών ιδεολογικοπολιτικών πόλων, η οποία, στην παρούσα φάση, εξελίσσεται με «έπαθλο» την Ιερουσαλήμ.
 
Νέα Τάξη Πραγμάτων: Αριστερόστροφη λογική, συγκεντρωτισμός της εξουσίας και της οικονομίας, διεθνισμός, κατάργηση κράτους-έθνους και συνόρων, Ο.Η.Ε., ΝΑΤΟ, Ευρωπαϊκή Ένωση, Ελευθεροτέκτονες, Πανθρησκεία, Ομπάμα, Χίλαρι Κλίντον, CNN, BBC, Κράτος Παλαιστίνης.
Εθνική Δεξιά: Δεξιόστροφη λογική, ελεύθερη οικονομία, εθνικισμός, ενίσχυση κράτους-έθνους, μαύρη μασονία, Πατρίς-Θρησκεία-Οικογένεια προσαρμοσμένη στα ήθη και τα έθιμα του κάθε κράτους, Τραμπ, Πούτιν, Fox News, Russia Today, Κράτος Ισραήλ.

Ωστόσο, όσοι δεν γνωρίζουν ή δεν αποδέχονται την προαναφερθείσα πραγματικότητα, η οποία εξηγείται εν τάχει, στο παρόν άρθρο, με όρους αποδεκτούς στο ευρύ κοινό, κατηγορούν για τα πάντα τους «κακούς Εβραίους», οι οποίοι όπως κάθε κράτος (πλην Ελλάδας) κοιτούν τα συμφέροντά τους.

Ακόμα και ο λεγόμενος «διεθνής Σιωνισμός» είναι πια επηρεασμένος από τις δύο προαναφερθείσες ιδεολογικοπολιτικές τάσεις.

Οι Σιωνιστές πιστεύουν πως ο Ιουδαϊσμός είναι εθνικότητα αλλά και θρησκεία και πως οι Εβραίοι δικαιούνται να έχουν το δικό τους κράτος στην πατρογονική γη, το Ισραήλ. Ήταν η σκέψη που έφερε τους Εβραίους πίσω στο Ισραήλ και ακριβώς η ίδια που ανησυχεί τους Άραβες και του Παλαιστίνιους σχετικά με το ισραηλίτικο κράτος.

Ωστόσο, υπάρχουν οι αριστεροί εβραϊκοί κύκλοι, κυρίως στις ΗΠΑ, οι οποίοι καταδικάζουν σήμερα την εν λόγω αξίωση και ζητούν Κράτος Παλαιστίνης, έχοντας απομακρυνθεί από τις ιδέες του διεθνούς κινήματος της Σιών.

Άραγε πόσοι στηρίζουν τους εκατοντάδες μουσουλμάνους, οι οποίοι συγκεντρώθηκαν στο πολυπολιτισμικό Μάλμε της Σουηδίας, κρατώντας πανό με συνθήματα όπως «οι Εβραίοι πρέπει να θυμούνται πως ο στρατός του Μωάμεθ θα επιστρέψει»;.

Όταν επιστρέψει ο Στρατός του Μωάμεθ στην Ευρώπη (που ήδη οργανώνεται με τα εκατομμύρια μουσουλμάνων μεταναστών που έχουν συρρεύσει στην Ευρώπη) τι έχει να γίνει; Τους χριστιανούς θα τους αφήσει ζωντανούς;

Στο Γκέτενμποργκ, άλλη σουηδική πόλη μουσουλμάνοι έριξαν μολότοφ σε συναγωγή.

Η είδηση δεν έχει προβληθεί, όσο πρέπει.

Γιατί δεν κατηγορούν τους μουσουλμάνους για αντισημιτισμό; Που πήγε η ευαισθησία των ΜΜΕ και των θεσμών που κυβερνούν την Ευρώπη;

Κανείς δεν νοιάζεται για την ελευθερία των λαών! Όλοι ενδιαφέρονται για την απόλυτη εξουσία. Αυτό μην το ξεχνάτε!
 
Πηγή: http://www.el.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.