Παρασκευή 5 Ιανουαρίου 2018

Χένρι Κίσινγκερ : «Στον Λευκό Οίκο μαίνεται ένας πόλεμος μεταξύ Εβραίων και μη Εβραίων»

Από την (Jewish) Forward:

Ένα νέο βιβλίο από τον πολιτικό δημοσιογράφο Michael Wolff μπορεί να περιέχει πληροφορίες σχετικά με την εσωτερική λειτουργία του Λευκού Οίκου επί Trump. Τουλάχιστον, θα έχει πολλά ζουμερά αποσπάσματα.

"Ο στόχος μου δεν ήταν να γράψω ως κάποιος από έξω που κοιτάζει μέσα, αλλά να μάθω τι πραγματικά σκέφτονταν και αισθάνονταν οι από μέσα", δήλωσε ο Wolff στον Guardian. Ο Wolff αναφέρθηκε σε καθοριστικές στιγμές στην πρώιμη προεδρία, όπως όταν ο Τράμπ απέλυσε τον πρώην διευθυντή του FBI James Comey.

Το φάντασμα των ερευνών για την Ρωσία φαίνεται να είναι μεγάλο στο βιβλίο.Ένα άλλο μεγάλο θέμα του βιβλίου είναι η έχθρα μεταξύ του Bannon και των μελών της οικογένειας του προέδρου, Jared Kushner και Ivanka Trump.  "Είναι ένας πόλεμος μεταξύ των Εβραίων και των μη Εβραίων" (“It is a war between the Jews and the non-Jews”), δήλωσε ο πρώην υπουργός Εξωτερικών, Χένρι Κίσινγκερ, για τον Λευκό Οίκο.

Σχόλιο του OccidentalDissent:

Ο Χένρι Κίσινγκερ λέει ότι οι Εβραίοι υπονομεύουν τη διοίκηση του Τραμπ. Είναι εκπληκτικό αυτό καθώς ο Steve Bannon είναι ακραίος φιλοσημίτης (όπως και η ιστοσελίδα του Breitbart) που έριξε τον Paul Nehlen κάτω από το λεωφορείο λόγω αντισημιτισμού. Ο Bannon υποστηρίζει επίσης την προσπάθεια του Διεθνούς Σιωνισμού να προκαλέσει έναν πόλεμο με το Ιράν. Τόσο χάλια είναι τα πράγματα που οι Εβραίοι δεν μπορούν καν να συμβιώσουν με τους μεγαλύτερους υποστηρικτές τους;


Πηγή: http://redskywarning.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.