Δευτέρα 19 Μαρτίου 2018

Novartis και Σαββίδης: Αποπροσανατολισμός της κοινωνίας από τα πράγματα που έχουν νόημα

ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ έχουν ξεκινήσει ένα πόλεμο.

Βλέπουμε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ κατηγορεί την ΝΔ για την υπόθεση Novartis και η ΝΔ κατηγορεί τον ΣΥΡΙΖΑ για τις σχέσεις που έχει με τον κ.Σαββίδη.

Μικρό απόσπασμα από τα όσα είπε ο ΣΥΡΙΖΑ για την ΝΔ και τον αντιπρόεδρό της αναφορικά με την υπόθεση Novartis:

Ο Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος όπως αποκαλύπτεται έπαιρνε διαταγές από τον Κ. Φρουζή για τις τιμές των φαρμάκων και την κατάρτιση νομοσχεδίων, παραμένει ακόμη αντιπρόεδρος της ΝΔ; Εάν ο κ. Μητσοτάκης δεν τον αποπέμψει σήμερα κιόλας, αποδεικνύεται ότι τελικά δεν είναι πιθανός αλλά βέβαιος σύμμαχος της Novartis.

Βλέπουμε λοιπούν ότι ο ΣΥΡΙΖΑ «χοντραίνει» το παιχνίδι αλλά τα πράγματα δεν είναι έτσι στην πραγματικότητα. Δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι τα δύο «αντίπαλα» κόμματα από κοινού αποφάσισαν, οι συζητήσεις για την Novartis στην Βουλή να μην γίνονται μπροστά στις κάμερες και αυτό μας δείχνει πολλά για αυτό τον «πόλεμο».

Δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι με αφορμή τα όσα έγιναν στο ΠΑΟΚ-ΑΕΚ, η ΝΔ βρήκε ευκαιρία να επιτεθεί στην κυβέρνηση. Δεν είναι λίγοι οι βουλευτές της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, οι οποίοι θεωρούν ότι ο κ.Σαββίδης διατηρεί προνομιακές σχέσεις με την κυβέρνηση. Βλέπουμε δηλαδή ότι η ΝΔ πέρασε στην αντεπίθεση και βρήκε την δική της “Novartis”.

Φυσικά και τα δύο κόμματα έχουν μόνο ένα σκοπό, να αποπροσανατολίσουν την ελληνική κοινωνία από τα πραγματικά προβλήματα. Το πολιτικό σύστημα είναι ενωμένο όταν βλέπει ότι η υπομονή του λαού εξαντλείται.

Για όλους τους παραπάνω λόγους τα ΜΜΕ και οι εφημερίδες ασχολούνται τόσο πολύ με την Novartis και τον Σαββίδη.

Ας αφήσουμε στην άκρη την Novartis και τον κ.Σαββίδη και ας θυμηθούμε τι έχει πραγματικά μεγάλη σημασία.

Πηγή: http://www.el.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.