Τρίτη 19 Ιουνίου 2018

Τα γεγονότα στο Πισοδέρι



Μόλις ενημερώθηκα απο φίλη συντοπίτισσα που επιστρέφει απο τις Πρέσπες.

Μου περιέγραψε μια ανατριχιαστική φρικαλέα κατάσταση.

Μού είπε ότι μπλοκάρανε όλους τους δρόμους για Πισοδέρι και ότι αφήσανε λεωφορεία και αυτοκίνητα έξω απο την Βίγλα.

Μου είπε ότι η συμμετοχή του κόσμου ήταν απίστευτα μεγάλη ,είχαν έρθει πούλμαν ακόμη και απο Ιωάννινα που τα είχαν αποκλείσει,και επίσης μου περιέγραψε ότι ενώ αφήσαν αρκετά χιλιόμετρα έξω απο την Βίγλα τα αυτοκίνητα όλοι τους περπάτησαν χιλιόμετρα μέχρι να ανέβουν στο βουνό,όπου και γίνονταν εκδηλώσεις και νόμιζαν ότι βρίσκονται στο μέρος που βρίσκονταν και ο υπόλοιπος κόσμος.

Επικρατούσε σύγχυση μου είπε και κατόπιν ειδοποιήθηκαν ότι ο κόσμος βρισκόταν αλλού , τουλάχιστον αυτοί που είχαν πάει νωρίτερα.

Αρχισε να φεύγει ο κόσμος να πηγαίνει προς το μέρος των μαχόμενων και έβρισκαν αντίσταση απο τα μάτ!!


Σε κάποια στιγμή πήγε κάποιος καβαλάρης με άλογο, ο οποίος έκανε έκκληση για βοήθεια διότι απο την άλλη πλευρά γινότανε μάχες!!

Μου περιέγραψε λοιπόν ότι Ελληνες ανεβαίνανε τρέχοντας τα βουνά για να διαδηλώσουν να σηκώσουν τις Ελληνικές σημαίες όπως και έγινε,και αρχίσαν με μίσος να τους επιτίθενται τα μάτ λυσσαλέα!!

Τούς ρίξανε τόννους χημικά καπνογόνα και κρότου λάμψης για να τους διαλύσουν.

Ομως ο κόσμος δεν έφευγε ,μαχόταν με ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΨΥΧΗ, και τότε άρχισαν να τους ρίχνουν απο το βουνό απο ύψος περίπου 25 μέτρων.


Μου είπε ότι σκοτώθηκε μία γυναίκα που τους ενημέρωσαν ότι έπεσε στην χαράδρα,άλλος έσπασε τον αυχένα του,χτύπησαν γυναίκες παιδιά, ιερέα ,ανοίξαν πολλά κεφάλια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.