Δευτέρα 12 Νοεμβρίου 2018

Μικρός Νικόλας μας δείχνει κατι …!



Όλα κάπως έτσι ξεκινούν , σταλιά σταλιά να περνούν στο υποσυνείδητο σου … !

Και ο Τσιπ ραςς μπορεί να είπε για πρώτη φόρα αληθεια…οτι δεν κινδυνεύει από αυτόν ο σταυρός στην σημαία …βεβαιως και δεν είπε ότι αυτός έχει κάνει τις ανάλογες κινήσεις πάνω στην σκακιέρα ώστε να παραδώσει στους επόμενους την ευκαιρία αλλά και την έτοιμη συνείδηση της μάζας ..ώστε να αφαιρεθεί ο σταυρός κάποια μέρα !

Έτσι δουλεύουν φίλε μου , αργά μεθοδικά ..σαν τις πεταλούδες που αν τους φτιάξεις το τεχνητό φως να αλλάζει κάθε δώδεκα ώρες αυξάνουν την παραγωγή τους σε μετάξι.!

Η διαφορά λοιπόν η δική σου ..με τους “γραφικους” του πρωθυπουργού είναι αν εσύ μπορείς να δεις αυτό το παιχνίδι από την μεριά του μετα παίκτη και όχι αυτού που είναι μέσα στο παιχνίδι !!..Το μεγάλο παζλ βέβαια δεν το βλέπουν ούτε οι πρωθυπουργοί που απλά σαν πιόνια ψηφίζουν νομοσχέδια που ούτε καν έχουν διαβάσει ..!

Για όσους δεν μπορούν να το δουν ας αναρωτηθούν ποια σημαία υπάρχει με μπλε οριζόντιες ρίγες και κόκκινο σημείον με αστεράκια.
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.