Πέμπτη 15 Νοεμβρίου 2018

Με εντολή Σόρος η απέλαση των Ρώσων διπλωματών από την Ελλάδα;


Μετά τις αποκαλύψεις για τον Τζορτζ Σόρος και την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, ο πρώην υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Κοτζιάς, ανέφερε και άλλη μία ενδιαφέρουσα παράμετρο που πάνω κάτω είναι γνωστή, αλλά κρύβει μια πολύ σημαντική πληροφορία.

Μιλώντας στο ραδιόφωνο του News 24/7, ανέφερε αρχικά, για τα περί Σόρος, μασώντας τα λίγο, αυτή την φορά:

«Για τον Σόρος ο Καμμένος είπε ότι έδωσε 50 εκατ. για να κάνουμε εξαγορές στα Σκόπια και ότι έχει διασύνδεση με κάποια εταιρεία με την οποία συνεργάζεται το υπουργείο Εξωτερικών, το οποίο ανήκει στην κυβέρνηση. Ας κάνουμε έναν καλό έλεγχο σε όλα τα υπουργεία για τα απόρρητα κονδύλια. Θα καταθέσω σχετική πρόταση νόμου. Στο Μακεδονίας-Θράκης δεν έπρεπε να υπάρχουν απόρρητα κονδύλια. Δεν ξέρω ποια ανάγκη εσωτερική υποχρέωσε τον πρωθυπουργό να πει ότι με ενθάρρυνε να πάω στον εισαγγελέα. Εγώ του ανακοίνωσα ότι θα πάω και μου είπε κι εγώ το ίδιο θα έκανα. Αυτό δεν είναι εντολή».

Εν συνεχεία, ο κ. Κοτζιάς αναφέρθηκε και στην απέλαση των Ρώσων διπλωματών, για την οποία τόνισε πως ήταν εντολή πρωθυπουργού: «Ήταν εντολή του πρωθυπουργού η απέλαση των Ρώσων διπλωματών, η υπόθεση ξεπερνούσε την διπλωματία».

Ξεπερνούσε την διπλωματία;

Υπενθυμίζεται πως η κυβέρνηση είχε προχωρήσει πρόσφατα στην απέλαση δύο Ρώσων διπλωματών και την απαγόρευση εισόδου στην Ελλάδα άλλων δύο, υποτίθεται, για παράνομες ενέργειες κατά της εθνικής ασφάλειας με αιχμές για το Σκοπιανό.

Αν υποθέσουμε πως ευσταθούν οι πληροφορίες σχέσεων της κυβέρνησης της Αριστεράς με τον Σόρος, μήπως η απέλαση των Ρώσων ήταν εντολή του παγκοσμιοποιητή, ο οποίος είχε αποκαλέσει τον Πούτιν «μεγαλύτερο κίνδυνο για την Ευρώπη»;

Άλλωστε ο Πρόεδρος της Ρωσίας έχει τις χείριστες σχέσεις με τον διεθνιστή ανώτατο υπάλληλο της παγκόσμιας διαπλοκής.

Τροφή για σκέψη… 
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.