Παρασκευή 16 Νοεμβρίου 2018

Βίντεο του ΕΟΤ με ομορφιές της Ελλάδας βραβεύτηκε ως η καλύτερη τουριστική ταινία του κόσμου



Ένα προωθητικό φιλμ του ΕΟΤ για την ενίσχυση του τουρισμού που προβάλει τις ομορφιές της Ελλάδας, βραβεύτηκε ως η καλύτερη τουριστική ταινία του κόσμου για το 2018.

Διαφημιστικό σποτ του ΕΟΤ που προβάλει τις ομορφιές της Ελλάδας, βραβεύτηκε ως η καλύτερη τουριστική ταινία του κόσμου για το 2018, καταλαμβάνοντας την πρώτη θέση στις προτιμήσεις του κοινού 136 χωρών.

Το προωθητικό φιλμ για την ενίσχυση του τουρισμού στην Ελλάδα, κατέκτησε το βραβείο «People´s Choice Award World´s Best Tourism Film 2018» της CIFFT (International Committee of Tourism Film Festivals).

Η τελετή απονομής πραγματοποιήθηκε στη Βιέννη με το βραβείο να παραλαμβάνουν εκ μέρους του υπουργείου Τουρισμού, ο δημιουργός του βίντεο, Αντώνης Θεοχάρης Κιούκας, και η προϊσταμένη υπηρεσίας του ΕΟΤ Αυστρίας, Ελένη Μελιτά.

Ο κ. Κιούκας κάλεσε, μεταξύ άλλων, τους παρευρισκόμενους να επισκεφτούν και να γνωρίσουν τους πανέμορφους προορισμούς της Ελλάδας 365 ημέρες τον χρόνο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.