Πέμπτη 17 Ιανουαρίου 2019

Παγκόσμιο θέμα: Πούτιν και Λαβρόφ καταγγέλλουν την Συμφωνία για τα Σκόπια


Δημοσίευμα στην ιστοσελίδα του Τηλεοπτικού σταθμό “Tsargrad” με τίτλο: «Ο Τσίπρας για τελευταία φορά εξαπατά τους Έλληνες» που υπογράφει ο Latishev Sergey γράφει ότι «με την βοήθεια ενός πονηρού τεχνάσματος, ο Έλληνας Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας θα διασφαλίσει εν τέλει την επικύρωση από το ελληνικό κοινοβούλιο της Συμφωνίας των Πρεσπών με τα Σκόπια», προκειμένου αυτά να εισέλθουν στο ΝΑΤΟ.

Αναφερόμενο το άρθρο αποκλειστικά στον πρωθυπουργό, αναφέρει πως «μείωσε δραματικά το βιοτικό επίπεδο των Ελλήνων», ενώ υπογράμμισε τις τρομερές καλοκαιρινές πυρκαγιές, που έκαψαν την Ελλάδα πέρυσι και οδήγησαν σε πολυάριθμα ανθρώπινα θύματα.

Εν συνεχεία αναφέρεται στις διεθνιστικές επιλογές του πρωθυπουργού:

«Βάσει των διεθνιστικών δογμάτων, ο Τσίπρας κράτησε και διατηρεί ανοιχτά τα σύνορα της χώρας του για παράνομους μετανάστες, με στόχο την αντικατάστασης του ευρωπαϊκού πληθυσμού που υλοποιείται από την παγκόσμια ελίτ».

«Οι ‘μετανάστες’ έχουν ήδη καταλάβει ελληνικά νησιά του ανατολικού Αιγαίου και καθιστούν την δική τους τάξη στην Αθήνα και σε άλλες ελληνικές πόλεις», συνεχίζει το άρθρο και κάνει νύξη στις σχέσεις με Ρωσία:

«Η κυβέρνηση του Τσίπρα έχει χαλάσει τις σχέσεις με την Ρωσία, απελαύνοντας, χωρίς βάσιμες κατηγορίες, Ρώσους διπλωμάτες, επιβάλλοντας περιορισμούς σε Ρώσους ιερείς που επισκέπτονται την Ελλάδα και έχουν χαρακτηριστεί ως «κατάσκοποι με ράσα.

Μετατρέπουν την Ελλάδας από Ορθόδοξη σε (ουδετερόθρησκη) κοσμική χώρα, μετατοπίζοντας συστηματικά και μεθοδευμένα την θρησκεία από την Δημόσια Ζωή».

Τα σχόλια δικά σας! Φυσικά οι Ρώσοι έχουν τα συμφέροντά τους και τα λένε αυτά. Είναι όμως  ψέματα;

Η Μόσχα ανεβάζει ακόμα περισσότερο τους τόνους σε σχέση με την Συμφωνία των Πρεσπών.

Τους λόγους, σας τους είχαμε κατονομάσει.

Σήμερα, ο υπουργός Εξωτερικών, Σεργκέι Λαβρόφ, έθεσε ανοιχτά θέμα νομιμότητας της διαδικασίας για την αλλαγή του ονόματος της γειτονικής πΓΔΜ, προκειμένου τα Σκόπια να εισέλθουν στο ΝΑΤΟ και να σταματήσει η ρωσική επιρροή, ενώ ρωσικά ΜΜΕ καταγγέλλουν αποχριστιανοποίηση και φτωχοποίηση της Ελλάδας.

Κατά της Συμφωνίας των Πρεσπών και ο Βλαντιμίρ Πούτιν, ο οποίος σε πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε στην σερβική εφημερίδα Vecernje Novosti, επεσήμανε πως η Συμφωνία των Πρεσπών επιβάλλεται από εξωτερικές πιέσεις, παρά το γεγονός ότι αντιτίθεται στην βούληση των πολιτών των Σκοπίων, με απώτερο στόχο την επίσπευση της ένταξης της χώρας στο ΝΑΤΟ.

Σε συνέντευξη Τύπου για τα αποτελέσματα της ρωσικής διπλωματίας κατά τη διάρκεια του 2018, ο Λαβρόφ ξεκαθάρισε ότι η Ρωσία δεν αντιτίθεται σε ένα νέο όνομα της χώρας αλλά στην διαδικασία που ακολουθείται και φυσικά κρύβει τις επιδιώξεις της Νέας Τάξης:

«Υποστηρίζαμε πάντα ενεργά αυτόν τον διάλογο μεταξύ των δύο χωρών. Μιλούσαμε πάντα για μια λύση που θα βρεθεί με τρόπο που θα ήταν αποδεκτός για τον λαό, τα έθνη και φυσικά της κυβερνήσεις των δύο χωρών.

Δεν αντιτιθέμεθα με το όνομα που τελικώς παρουσιάστηκε και ανακοινώθηκε. Θέτουμε ερωτήματα σχετικά με το κατά πόσο νόμιμη είναι αυτή η διαδικασία και κατά πόσο εξαρτάται από την επιθυμία να επιτευχθεί συναίνεση μεταξύ Ελλάδας και Σκοπίων ή εάν εξαρτάται από την αμερικανική επιθυμία (σ.σ. Βαθύ Κράτος ΗΠΑ) να οδηγήσει όλες τις βαλκανικές χώρες στο ΝΑΤΟ όσο το δυνατόν συντομότερα και να σταματήσει οποιαδήποτε ρωσική επιρροή στην περιοχή».

Σε σχέση με τις απειλές του ΝΑΤΟ δήλωσε:

«Θα απαντήσουμε στη στρατιωτική δραστηριότητα του ΝΑΤΟ κοντά στα ρωσικά σύνορα»

Το θέμα της Μακεδονίας, με την παράδοσή της στους Σκοπιανούς και στους διεθνιστές που κρύβονται από πίσω, περνά λοιπόν στο παγκόσμιο επίκεντρο, καθώς αφορά την διαμάχη μεταξύ των δύο ισχυρών κέντρων του πλανήτη, Ρωσίας-ΝΑΤΟ, ή αλλιώς Εθνικής Δεξιάς-Νέας Τάξης.

Σε αυτή την κατεύθυνση, ρωσικά ΜΜΕ εξαπολύουν σφοδρή επίθεση στον Αλέξη Τσίπρα όχι μόνο για τη συμφωνία των Πρεσπών αλλά για ολόκληρη την πολιτική του, η οποία είναι συμβατή με αυτά που θέλει η παγκόσμια ελίτ, όπως υπογραμμίζεται.
 
Ρεπορτάζ: Κίμων Χαραλάμπους


Πηγή: https://www.el.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.