Τρίτη 22 Ιανουαρίου 2019

Συγκλονιστική παρουσία του κόσμου στο συλλαλητήριο για τη Μακεδονία…! «Γι’ αυτή τη μαγιά ο Κύριος θα κάμει ότι θα κάμει»


*Επικό συλλαλητήριο στο Σύνταγμα για τη Μακεδονία μας! Εκατοντάδες χιλιάδες κόσμου δώσανε ένα ακόμα συγκλονιστικό παρών και ένωσαν τις φωνές τους για τη Μακεδονία.

Κόσμος απλός κάθε ηλικίας, οικογενειάρχες άνθρωποι με τα παιδιά τους, νέοι και νέες, μοναχοί και μοναχές, παπάδες, μητροπολίτες, άνθρωποι της Τέχνης και των γραμμάτων και όλο το υγιές κομμάτι του Ελληνισμού βρέθηκε στο κάλεσμα για τη Μακεδονία στο Σύνταγμα. Φώναξαν δυνατά και μέσα από την ψυχή τους ενάντια στο ξεπούλημα του ονόματος της Μακεδονίας μας. Κάποιοι βέβαια (όπως και κάθε φορά) μίλησαν για εθνικιστικά και ακραία στοιχεία, αλλά ο κόσμος πλέον βλέπει και ξέρει και δεν τους παίρνει στα σοβαρά.

Οι Έλληνες ξυπνάνε και αφυπνίζονται και συνεχίζουν.. Όπως εξάλλου πάντα έκαναν,να αγωνίζονται για τα δίκαια της ένδοξης ιστορίας τους και της πατρίδας τους. Όσο και να θέλουν κάποιοι να εξαφανίσουν την μνήμη μας και την ιστορία μας, το μόνο που θα καταφέρουν, είναι να ξυπνάνε από τον λήθαργο κάθε μέρα και περισσότερους. Το ψέμα έχει κοντά ποδάρια και γρήγορα καταρρέει…

Και όπως έλεγε ο γέροντας Παϊσιος:

«Ο Θεός αγαπάει την Ελλάδα δεν θα αφήσει να χαθεί, γιατί είναι η μαγιά της Ορθοδοξίας. Η Ελλάδα θα λάμψει πάλι και η Ορθοδοξία».

Τον ρώτησαν λοιπόν:

«Τι χριστιανοί είμαστε; Ξέρεις γέροντα έξω πόσο αμαρτωλά ζουν οι Έλληνες; Μέρα νύχτα διασκεδάζουν και κυλιούνται στην αμαρτία. Πως θα μας βοηθήσει ο Θεός;

Και ο γέροντας Παΐσιος απάντησε χαρακτηριστικά:

«Υπάρχει η μαγιά και αυτή η μαγιά κρατάει την Εκκλησία και την Ελλάδα. Γι αυτή τη μαγιά ο Κύριος θα κάμει ότι θα κάμει»!

Καλή λευτεριά!

Σ.Κ.




 
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.