Τρίτη 13 Αυγούστου 2019

ΤΟ ΦΩΣ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΕΛΛΑΔΑ


Το ΦΩΣ της ΠΑΝΑΓΙΑΣ εξακολουθεί να σκεπάζει την Ελλάδα ισχυρίζονται άνθρωποι της ΝΑΣΑ, κινείται από το ΑΙΓΑΙΟ προς τα Μικρασιατικά Παράλια και στεφανώνει την ΠΟΛΗ.

Οι περισσότερες κεφαλές στην ΝΑΣΑ γνωρίζουν την εξήγηση που τους έδωσε ένας Γέροντας, σχετικά με το άγνωστο ΦΩΣ που σκεπάζει την επικράτεια – ανάγλυφο της Ελλάδος, όταν διέρχεται ο δορυφόρος και λαμβάνει λήψεις . Αυτό συμβαίνει εδώ και χρόνια. 

Γράφει ο Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας

Στις αρχές του Ιανουαρίου του 2019 λάβαμε μια πληροφορία και αρθρογραφήσαμε σχετικά. Σήμερα διασταυρώσαμε το γεγονός αυτό μέσω φίλων ομογενών που έχουν συγγενείς που εργάζονται στην διαστημική υπηρεσία της ΝΑΣΑ. 

Γράφαμε στις 4 Ιανουαρίου του 2019 

« Η ΝΑΣΑ προσπαθεί να εξηγήσει γιατί πάντα υπάρχει πάνω από την Ελλάδα ένα Φως;»  Όλοι στην ΝΑΣΑ ομιλούν για αυτό το ανεξήγητο ΦΩΣ πάνω από την Ελλάδα. Στην ΝΑΣΑ είναι προβληματισμένοι εδώ και πολλά χρόνια από έκτακτα Θεοσημεία πάνω από την πατρίδα μας.

Αυτός άλλωστε ήταν και ένας ουσιαστικός λόγος που ο γέρονταςΠαΐσιος δεχόταν επισκέψεις στην Παναγιούδα, στο ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ από κορυφαίους επιστήμονες αυτής της υπηρεσίας της διαστημικής. Όμως τα θεοσημεία παραμένουν και είναι ορατά μέχρι και σήμερα.

« – όλοι στην υπηρεσία μας αναρωτιούνται τι είναι αυτό το ΦΩΣ που σκεπάζει τον διαστημικό ορίζοντα πάνω από την Ελλάδα;»

  Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΓΕΡΟΝΤΑ

«– είναι το ΦΩΣ της ΠΑΝΑΓΙΑΣ που σκεπάζει την Ελλάδα» 

Θελήσαμε να διασταυρώσουμε σήμερα την πληροφορία αυτή, δηλ. αν πράγματι και σήμερα εξακολουθεί να υπάρχει αυτό το έκτακτο φαινόμενο;
Φίλοι ομογενείς επιστήμονες που έχουν σχέση με επιστήμονες της ΝΑΣΑ δεν μας διαβεβαίωσαν απλώς περί τούτου, αλλά και συμπλήρωσαν κάτι πρωτόγνωρο.
« -Το ΦΩΣ της ΠΑΝΑΓΙΑΣ που υφίσταται πάνω από την Ελλάδα σε δορυφορικές λήψεις, φαίνεται να επεκτείνεται πάνω από την σημερινή τουρκία.»

Δηλ. τους ρωτήσαμε , που ακριβώς ;
Και μας είπαν:

« -είναι ενιαίο και όχι ξεκομμένο αυτό το ΦΩΣ , ερχόμενο πάνω από το ΑΙΓΑΙΟ κινείται τις περισσότερες φορές πάνω από τις Μικρασιατικές ακτές και μέσω της Αν. Θράκης προς τα Δαρδανέλια.» « -εκεί που τελειώνει κοντά στην ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΎΠΟΛΗ, κάνει κάτι σαν ένα λαμπρό στεφάνι.»

Όταν τους παρακαλέσαμε αν υπάρχει σχετικό φωτογραφικό υλικό που να τεκμηριώνει τα λεγόμενα τους , μας είπαν: « σήμερα ότι κινείται και λαμβάνει εξειδικευμένες λήψεις πάνω από τα Στενά , την ΠΟΛΗ και τα Μικρασιατικά παράλια θεωρείται ΑΚΡΩΣ ΑΠΟΡΡΗΤΟ», « αργότερα , όταν τελειώσουν τα γνωστά προβλήματα της περιοχής , τότε μπορεί…»

ΟΨΟΜΕΘΑ

Όμως αδελφοί
Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΦΩΣ ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΜΗΤΕΡΑ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ 
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.