Τετάρτη 13 Νοεμβρίου 2019

Πως Ματαιώθηκε Στο Παρα Πέντε Ένας Ρωσοτουρκικός Πόλεμος Αποκλειστικό Έγγραφο Της ΜΙΤ Η Ρωσία Είχε Προγραμματίσει Nα Βομβαρδίσει Το Παλάτι Του Ερντογάν!;


Τον τρόπο που θα Σκότωναν Ρώσοι τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν- μετά την κατάρρευση ενός Ρωσικού αεριωθούμενου αεροσκάφους SU-24 από Τουρκικό F-16 στις 24 Νοεμβρίου 2015, αποκαλύπτει σε αποκλειστικότητα στην Ελλάδα το Priftis News!

Το Nordic Monitor δημοσίευσε ένα έγγραφο από το Τουρκικό Εθνικό Οργανισμό Πληροφοριών, το οποίο ενημέρωνε ότι η Ρωσία μαζί με τη Συρία ετοιμάζεται να ξεκινήσει πυραυλική και αεροπορική επίθεση στην κατοικία του Τούρκου Προέδρου Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν στην Άγκυρα.

"Η συζήτηση μεταξύ του Σύριου Ταξίαρχου Adnan, και του Ρώσου Στρατηγού με το όνομα Σεργκέι, καταγράφηκε στις 30 Δεκεμβρίου του 2015 στην αεροπορική βάση Khmeimim, που ελέγχεται από τη Ρωσία, νοτιοανατολικά της πόλης Latakia. Το θέμα της συζήτησης ήταν να φορτωθούν τα Ρωσικά Στρατιωτικά Αεροσκάφη Su-22 και Su-34 με βαρύτερο ωφέλιμο φορτίο, όπως είναι η βόμβα βαρέλι, με Στόχο το Παλάτι του Ερντογάν!

Οι Ρώσοι εμπειρογνώμονες μίλησαν για μια εκδοχή του Su-22 μη επανδρωμένη, ικανή να αναπτύξει υπερηχητική ταχύτητα, πράγμα που θα επέτρεπε να ξεπεραστεί η απόσταση από τα Συριακά σύνορα στην Άγκυρα, σε λιγότερο από 13 λεπτά. Τα ρώσικα Su-34s, πιθανότατα θα συνόδευαν το Su-22 στον εναέριο χώρο της Τουρκίας!

Όλο το εγχείρημα-σχέδιο, έλαβε τέλος, με απόφαση Πούτιν! Και πόσο δίκιο είχε, αφού κέρδισε τα δεκαπλάσια από την κατάρρευση του SU-24!

Δείτε εδώ σε αποκλειστικότητα το Έγγραφο της ΜΙΤ:




Άρθρο Σπύρος Πρίφτης 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.