Πέμπτη 14 Νοεμβρίου 2019

To «YouTube» των Δεξιών «κατακτά» το διαδίκτυο: Εκεί που τα ΒΙΝΤΕΟ δεν «κατεβαίνουν»


Η εναλλακτική ενημέρωση βρίσκει «βίντεο-φωλιά...

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΚΙΜΩΝ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ

Ως γνωστόν μέσα κοινωνικής κοινωνικής δικτύωσης, όπως το Facebook, έθεσαν υπό απαγόρευση λογαριασμούς της εναλλακτικής δημοσιογραφίας, κυρίως από τον χώρο της εθνικοφιλελεύθερης Δεξιάς, καθώς οι ειδήσεις που αποκαλύπτονται σε αυτούς έρχονται σε σύγκρουση με την κραταιά άποψη της διεθνιστικής Αριστεράς, η οποία επηρεάζει μέσα ενημέρωσης, όπως το CNN, το BBC κοκ.

Όποια μέσα εναλλακτικής ενημέρωσης παραμένουν «ατιμώρητα», απειλούνται καθημερινά με «σφραγίδα» «ψευδούς είδησης-hoax», από επιλεγμένους «λογοκριτές».

Στο Youtube, κατεβαίνει όποιο βίντεο δεν συμφωνεί με τις κατευθυντήριες γραμμές της πλατφόρμας, με σχετικούς χαρακτηρισμούς.

Η εναλλακτική και η δεξιά ενημέρωση, όμως βρήκαν το «στέκι» τους.

Το νέο youtube της Εθνικής Δεξιάς είναι το brighteon.com (δείτε ΕΔΩ)

Εκεί βλέπει κανείς την εναλλακτική άποψη σε σχέση με την Ατζέντα 2030, την παράνομη μετανάστευση, την αλήθεια για το κλίμα, την προώθηση του κρέατος εργαστηρίου, την παγκοσμιοποίηση, τους οικονομικούς οίκους των διεθνιστών, την γεωπολιτική και πολλά άλλα.

Το Brighteon «κατακτά εδώ και έναν χρόνο το διαδίκτυο, απειλώντας την πρωτοκαθεδρία του youtube.
 
 
Πηγή: https://www.el.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.