Πέμπτη 2 Ιουλίου 2020

Η Τουρκία έκοψε τον Ευφράτη για πρώτη φορά σε τέτοιο βαθμό από τη συμφωνία του 1987!


Η Τουρκία έκλεισε τις πύλες του φράγματος του Ευφράτη και μείωσε τη ροή των υδάτων κάτι που συμβαίνει για πρώτη φορά από την υπογραφή συμφωνίας του 1987 που υποχρεώνει την Τουρκία να διοχετεύει μέσω του φράγματος 500 κ.μ νερού ανά δευτερόλεπτο ενώ αυτή πλέον δεν αφήνει παρά μόνο 150 κ. μ υδάτων ημερησίως! 

Αυτό πριν την έναρξη της μάχης που έρχεται πιθανότατα για Ιντλίμπ παρά το διπλωματικό πυρετό!
Ο πόλεμος του νερού καλά κρατεί μεταξύ Τουρκίας-Συρίας όπως και μεταξύ Αιγύπτου και Αιθιοπίας μ΄εμπλοκή και Σουδάν με το Κάιρο να διαμηνύει στην Αιθιοπία πως αν γεμίσει το φράγμα της Αναγέννησης που έφτιαξε με νερό του Νείλου και τ΄αποκόψει προς αυτήν θα της κηρύξει πόλεμο..

Είναι οι μέρες της επαλήθευσης της προφητείας του Γέροντα Παισίου του Μικρασιάτη καθώς φέρεται να είχε προβλέψει ”όταν ακούσετε ότι τα νερά του Ευφράτη τα κόβουν ψηλά οι Τούρκοι με φράγματα, να ξέρετε ότι ήδη μπήκαμε στην προετοιμασία του Αρμαγεδδώνα…και ότι 200.000.000 στρατός θα διαβεί τον Ευφράτη για την Μέση Ανατολή και ότι το ξανθόν γένος, δηλαδή οι Ρώσοι, θα πολεμήσουν εναντίον της Τουρκίας»…..
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.