Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2011

Στόλισαν δέντρο με χαράτσι ακινήτων



Ένα διαφορετικό δέντρο κοσμεί την πλατεία Αριστοτέλους .Μπορεί το Χριστουγεννιάτικο δέντρο της Θεσσαλονίκης να βούλιαξε, η πλατεία Αριστοτέλους, όμως, έχει πλέον ένα διαφορετικό Χριστουγεννιάτικο δέντρο, που είναι στολισμένο με χαράτσια.

Όπως μεταδίδει το thestival.gr μέλη των επιτροπών κατοίκων της Θεσσαλονίκης στόλισαν το δικό τους Χριστουγεννιάτικο δέντρο στην Αριστοτέλους. Το δέντρο είναι διαφορετικό από τα άλλα καθώς, αντί για στολίδια, έχει πάνω του χαρτιά από διάφορα χαράτσια που έχουν επιβληθεί στα νοικοκυριά.
 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.