Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2012

Ελλάδα:Τα μυστικά του παρελθόντος


Μια μεγάλη παραγωγή που αφορά στην Ελλάδα και στον αρχαίο Πολιτισμό της -και κατ’ επέκταση τις επιρροές της στον δυτικό πολιτισμό- έχει βγεί σε αίθουσες IMAX (γιγάντιες οθόνες) σε Αμερική, Αυστραλία, Καναδά, Δανία, Γερμανία, Ολλανδία, Σιγκαπούρη και Σουηδία.

Η ταινία, έχει δημιουργηθεί με τη βοήθεια της τεχνολογίας ωστε να αναπαραστήσει το παρελθόν όσο πιο πειστικά γίνεται. Χρησιμοποιούνται εναέριες λήψεις, που είναι αρκετά εντυπωσιακές.


Αναλογιζόμενος την δύναμη του κινηματογράφου, πιστεύω πως μια τέτοια κίνηση, αποτελεί μια τεράστια διαφήμιση για την βιομηχανία του Τουρισμού και υποθέτω, μεταφέρει στον θεατή τις αλήθειες που κάποιοι προσπαθούν -ευτυχώς μάταια- να παραχαράξουν. Θα έλεγα μάλιστα, πως οι απόδημοι Έλληνες ήταν, είναι και θα είναι οι μεγάλοι ευεργέτες αυτής της χώρας. Στην τελική, ο αρχαιοελληνικός πολιτισμός αποτελεί παγκόσμια περιουσία.
δείτε όλο το ντοκιμαντέρ εδώ

Πηγή:   http://www.afipnisi.org


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.