Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2012

Τι είναι η Νέα Τάξη Πραγμάτων;



Το άρθρο που ακολουθεί είναι απόσπασμα από μια εξαιρετική ανάλυση της Νέας Τάξης Πραγμάτων από τον συγγραφέα Κεν Adachi που μπορείτε να βρείτε στην educate-yourself.org/

Ο όρος Νέα Παγκόσμια Τάξη (NWO) έχει χρησιμοποιηθεί από πολλούς πολιτικούς μέσω των αιώνων , και είναι ένας γενικός όρος που χρησιμοποιείται για να αναφερθώ σε μια παγκόσμια συνωμοσία που ενορχηστρώθηκε από μια εξαιρετικά ισχυρή και με επιρροή ομάδα των γενετικά συγγενών ατόμων (τουλάχιστον στο υψηλότερο κλιμάκια), η οποία περιλαμβάνει πολλά από τους πλουσιότερους ανθρώπους του κόσμου, κορυφαίων πολιτικών ηγετών, και την εταιρική ελίτ, καθώς και μέλη της λεγόμενης Μαύρης Αρχοντιά της Ευρώπης (που κυριαρχείται από το Βρετανικό Στέμμα) του οποίου στόχος είναι η δημιουργία ενός One World (φασιστική) Κυβέρνηση, απογυμνωμένο από εθνικιστικούς και περιφερειακών συνόρων, που είναι υπάκουος στο πρόγραμμά τους.

Ακούστε τον τραπεζίτη * σιωνιστής, ο Paul Warburg:

“Θα έχουμε μια παγκόσμια κυβέρνηση είτε σας αρέσει είτε όχι. Το μόνο ερώτημα είναι αν η κυβέρνηση θα επιτευχθεί με την κατάκτηση ή συναίνεση.” (17 Φεβρουαρίου 1950, όπως κατέθεσε ενώπιον της αμερικανικής Γερουσίας).

Η πρόθεσή τους είναι να διασφαλισθεί η πλήρης και απόλυτο έλεγχο πάνω σε κάθε άνθρωπο στον πλανήτη και να μειώσει δραστικά τον πληθυσμό του πλανήτη κατά δύο τρίτα. Ενώ το όνομα Νέα Τάξη Πραγμάτων είναι ο όρος που χρησιμοποιείται πιο συχνά σήμερα να παραπέμψει χαλαρά σε όλους όσους συμμετέχουν σε αυτή συνωμοσία, η μελέτη του ακριβώς που κάνει μέχρι αυτή την ομάδα είναι ένα σύνθετο και περίπλοκο ένα. Για περισσότερες πηγές της έρευνας, ανατρέξτε στο μπαρ δίπλα στο αριστερό.

Το 1992, ο Δρ John Coleman που δημοσιεύθηκε Συνωμότες Ιεραρχία: Η ιστορία της επιτροπής των 300. Με υποτροφία αξιέπαινη και σχολαστική έρευνα, ο Δρ Coleman προσδιορίζει τους παίκτες και προσεκτικά τα στοιχεία η Νέα Τάξη Πραγμάτων ατζέντα της παγκόσμιας κυριαρχίας και ελέγχου. Στη σελίδα 161 της Ιεραρχίας Συνωμότες, Δρ Coleman συνοψίζει με ακρίβεια την πρόθεση και ο σκοπός της επιτροπής των 300 ως εξής:

“Μια Παγκόσμιας Κυβέρνησης και μία μονάδα-νομισματικό σύστημα, κάτω από μόνιμη μη αιρετών κληρονομική oligarchists που αυτοεπιλέγετε ανάμεσα από τους αριθμούς με τη μορφή ενός φεουδαρχικού συστήματος, όπως ήταν στο Μεσαίωνα.

Σε αυτή την οντότητα Ένας κόσμος, ο πληθυσμός θα να περιορίζεται από περιορισμούς στον αριθμό των παιδιών ανά οικογένεια, τις ασθένειες, οι πόλεμοι, λιμοί, μέχρι 1 δισεκατομμύριο άνθρωποι που είναι χρήσιμες για την άρχουσα τάξη, σε περιοχές που θα είναι αυστηρά και σαφώς καθορισμένο, να παραμείνει ως το σύνολο του παγκόσμιου πληθυσμού.

Δεν θα υπάρχει μεσαία τάξη, μόνο άρχοντες και οι δούλοι.

Όλοι οι νόμοι θα είναι ενιαία στο πλαίσιο ενός νομικού συστήματος των δικαστηρίων κόσμο που ασκούν το ίδιο ενοποιημένο κώδικα των νόμων, η οποία συνοδεύεται από μια κυβέρνηση

Μία Παγκόσμια αστυνομία

Ένας Παγκόσμιος ενιαίος στρατός για να επιβάλει τους νόμους σε όλες τις πρώην χώρες όπου δεν υπάρχουν εθνικά σύνορα θα υπάρχουν.

Το σύστημα θα είναι επί τη βάσει ενός κράτους πρόνοιας για Όσους είναι υπάκουοι και υποταγμένοι στην κυβέρνηση

Εκείνοι που θα επαναστατήσουν απλά θα πρέπει να πέθανουν η από την πείνα ή να κηρυχθούν παράνομοι, έτσι θα ειναι ο στόχος για όποιον επιθυμεί να τους σκοτώσει. Ιδιόκτητα όπλα οποιουδήποτε είδους θα απαγορεύονται “
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.