Παρασκευή 27 Απριλίου 2012

Αποκλεισμένος ο Αη-Στράτης > Οι κάτοικοι κήρυξαν ανεπιθύμητους όλους τους υποψήφιους βουλευτές!


Δεν υπάρχουν ακτοπλοϊκά δρομολόγια από τις 14 Απριλίου για το μικρό νησάκι του Αη Στράτη, το δημαρχείο του χωριού τελεί υπό κατάληψη, ενώ τα σχολεία παραμένουν… κλειστά αφού οι καθηγητές δεν μπορούν να επιστρέψουν στο νησί μετά το Πάσχα. Τα τρόφιμα εξαντλούνται και το Λιμενικό αναγκάζεται να μεταφέρει φάρμακα και ψωμί στο νησί με σκάφη. Το πλοίο που εκτελεί το τοπικό δρομολόγιο από τον Άγιο Ευστράτιο για Μύρινα σταμάτησε να εκτελεί το εν λόγω δρομολόγιο, ενώ ταυτόχρονα παρουσίασε βλάβη το πλοίο του νησιού «Ταξιάρχης».

Από την Τετάρτη το δημαρχείο του νησιού τελεί υπό κατάληψη, ενώ οι κάτοικοι κήρυξαν ανεπιθύμητους τους υποψήφιους βουλευτές όλων των κομμάτων.
 
Πηγή: http://olympia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.