Πέμπτη 6 Σεπτεμβρίου 2012

1.6 εκατ. tweets για το θάνατο του Neil Armstrong



Όπως όλα τα σημαντικά γεγονότα, έτσι και ο θάνατος του Neil Armstrong, του πρώτου ανθρώπου που περπάτησε στη Σελήνη, δεν θα μπορούσε να μείνει ασχολίαστος από τα social media.

Σε κάθε περίπτωση, το γεγονός ότι τα σχετικά tweets έφτασαν τα 1.6 εκατομμύρια σίγουρα μόνο αμελητέο δεν μπορεί να θεωρηθεί.

Έτσι, προκειμένου να τιμήσουν τον σημαντικότερο αστροναύτη των ΗΠΑ η NASA και το Twitter δημοσίευσαν δύο πολύ όμορφα βίντεο. Το animation αναπαριστά τα 1.6 εκατομμύρια tweets από τις 25 μέχρι τις 27 Αυγούστους 2012 κατά την διάρκεια της ημέρας και της νύχτας σε όλη τη Γη.
 
 
 
 
 
 
Πηγή: http://www.proho.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.