Παρασκευή 26 Οκτωβρίου 2012

Bίωσε το "Θείο" και πίστεψε στην ύπαρξη Παραδείσου


Ο Δρ Eben Alexander, ένας κορυφαίος νευροχειρουργός και καθηγητής της νευροεπιστήμης στο Πανεπιστήμιο του Χάρβαρντ, υποστηρίζει ότι έχει αποδείξεις ότι υπάρχει παράδεισος όταν ξύπνησε από ένα επτά ημερών κώμα.
Ο Γιατρός έπεσε βαριά άρρωστος μετά απο μια σπάνια μορφή μηνιγγίτιδας το 2008. Αμέσως μετά, ο εγκεφαλικός φλοιός, και το μέρος του σώματος που ελέγχει τη σκέψη και το συναίσθημα, είχε διακόψει εντελώς, βάζοντας τον σε κώμα.
Αν και οι πιθανότητες επιβίωσής του ήταν ελάχιστες, περιέγραψε μια κοσμική εμπειρία που βίωσε.
«Ήμουν σε ένα μέρος απο σύννεφα. Μεγάλα, ογκώδεις, σε ροζ-λευκό εμφανίστηκαν αισθητά στο βαθύ μπλε-μαύρο ουρανό. κοπάδια από διαφανή, λαμπυρίσματος όντα, σχηματίζοντας ένα τόξο πέρα από τον ουρανό, και αφήνοντας μακριά, μια κυματίζουσα ταινία-σαν γραμμές απο πίσω τούς."
Ως αποτέλεσμα της εκπληκτικής εμπειρίας του, ο Αλέξανδρος γράφει ένα βιβλίο με τίτλο, "Η απόδειξη του παράδεισου", το ταξίδι ενός νευροχειρουργού στη μετά θάνατον ζωή,»όπου θα περιγράφει την εμπειρία του με περισσότερες λεπτομέρειες.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.