Τρίτη 4 Δεκεμβρίου 2012

Φωνές από την Κόλαση




Αυτή η είδηση δημοσιεύτηκε πρώτα στις νορβηγικές και φιλανδικές εφημερίδες και μετά στις ΗΠΑ στο «weekly world news» της 24 Απριλίου 1990. Ιδού αποσμάσματα:

Η φιλανδική εφημερίδα «Ammenusisastia» δημοσιεύει την κατάθεση του Γεωλόγου Δρος Dimitri Azzacov, που λέει: Σαν κομμουνιστής δεν πιστεύω στον Παράδεισο ούτε στη Βίβλο, αλλά ως επιστήμων πιστεύω τώρα στην κόλαση. Δε μπορώ να σας εξηγήσω πόσο σοκαριστήκαμε από μια  τέτοια ανακάλυψη. Γνωρίζουμε καλά το τι είδαμε και ακούσαμε. Και είμαστε απόλυτα πεπεισμένοι ότι τρυπήσαμε το ταβάνι της κόλασης! Το 1989, κάναμε στη Σιβηρία μία βαθιά γεώτρηση (16 χλμ.) υπό τη διεύθυνση σοβιετικών και ξένων επιστημόνων (κυρίως νορβηγών), για να βρεθεί ένας τρόπος ειδοποιήσεως επικειμένου σεισμού. Ο σκοπός ήταν να τοποθετηθεί στο βάθος της γεωτρήσεως ένα ειδικό μικρόφωνο συνδεμένο σε μαγνητόφωνο για εγγραφή των θορύβων, που προέρχονται από τις μετακινήσεις των ηπειρωτικών πλακών, για πρόβλεψη των σεισμών.
Φτάνοντας στα 16 χλμ. βάθους το τρυπάνι της γεωτρήσεως άρχισε να περιστρέφεται στη μέγιστη ταχύτητα, σαν να γυρνούσε μέσα σε μία κοιλότητα ή μέσα σε κάποια σπηλιά! Ο έλεγχος της θερμοκρασίας έδειχνε 1100oC! Όταν, λοιπόν, ανεβάσαμε το τρυπάνι, ένα σύννεφο από αέρια βγήκε από τις σωληνώσεις. Δεν πιστεύαμε στα μάτια μας, ένα πλάσμα με μεγάλα σκυλόδοντα και με μάτια, γεμάτα μίσος και κακία, εμφανίστηκε και ούρλιαζε σα θηρίο και κατόπιν εξαφανίστηκε! Οι τεχνικοί και οι εργάτες το έβαλαν στα πόδια!...Κατεβάσαμε εν τούτοις το μικρόφωνο. Αντί να ακούσουμε τον ήχο των πλακών σε μετακίνηση, ακούσαμε ένα ουρλιαχτό πόνου από εκατομμύρια στόματα! Πιστεύοντας σε μία βλάβη του μικροφώνου και μετά από σοβαρό έλεγχο των μηχανημάτων, οι υποψίες μας επαληθεύτηκαν. Ήταν εκατομμύρια ανθρωπίνων φωνών, τις οποίες μαγνητοφωνήσαμε (σ.π. υπάρχουν σε CD και κασέτα).

Τότε σταματήσαμε τα πάντα και βουλώσαμε την τρύπα. Προφανώς είχαμε ανακαλύψει το υπερφυσικό και είχαμε δει και ακούσει παράξενα πράγματα!..


Που ευρίσκονται οι δαίμονες και οι κολασμένες ψυχές:
«…νύν δε εις άδου καταβήση εις τα θεμέλια της γης» (Ησαΐας 14,13-15).
Υποχθόνιος τόπος άβατος και ανεξερεύνητος δια τον άνθρωπον. Εις τα τρίσβαθα του Άδου, όπου περιμένουν δια τιμωρίαν. (Λουκ. Η΄ 31).
Εκεί φυλάττονται δια να δικασθούν κατά την ημέρα της Κρίσεως (Πέτρου Β΄ 4). 
 
 
 

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

telika ikolasi einai mesa sti gi? einai yliko simeio?

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.