Πέμπτη 23 Μαΐου 2013

ΕΛΛΗΝΕΣ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ: «ΑΝ ΔΕΝ ΗΞΕΡΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΘΑ ΤΡΩΓΑΤΕ ...»

Αφού τους είχε βγεί το λάδι απ τα πήγαινε έλα και τις ατέλειωτες χειραψίες, ομάδα Υπουργών με τους συνοδούς τους αποφάσισαν να μπούν σε Κινέζικο εστιατόριο να φάνε, έλα όμως που κανένας δεν ήξερε Κινέζικα και είχαν ακούσει διάφορα για τα Κινέζικα .. μενού.
Την λύση έδωσε καράβλαχος Υπουργός σε στύλ Ταμήλου ο οποίος ανέλαβε να .. εκτελέσει καθήκοντα διερμηνέως αφού κάτι ψιλοήξερε απο την Κινέζα υπηρέτριά του. 
Του είχε πεί ότι σε κάθε λέξη θα πρόσθετε το "Τσι τσάν ντόν" και αμέσως η λέξη θα γινόταν .. Κινέζικη. 
Μπήκαν μέσα λοιπόν κι αρχίζει ο Υπουργός να παραγγέλνει. 
Άκου παιδί μου λεει στον Κινέζο σερβιτόρο θα μας μας φέρεις 3 πάπιες Πεκίνου Τσι τσαν τσόν..., 5 μπύρες τσι τσα τσόν, πατατούλες τσι τσον τσάν... και μια χωριάτικη τσι τσαν τσον . 
Ο Σερβιτόρος έγραφε κι οι άλλοι απορούσαν. 
Στο τέλος ρωτάει ο Υπουργός το Σερβιτόρο: "Κατάλαβες παιδί μου έτσι δεν είναι;" 
Φυσικά λέει ο Σερβιτόρος, μόνο που αν δεν ήξερα Ελληνικά, ΣΚΑΤΑ θα τρώγατε. 
Κόκκαλο άπαντες !!

Πηγή: http://www.pentapostagma.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.