Τρίτη 28 Μαΐου 2013

Τα ανέκδοτα της ημέρας


Οι νέοι λογαριασμοί της ΔΕΗ θα έχουν φωσφορούχα γράμματα για να διαβάζονται στο σκοτάδι...!!!


Δάσκαλος: Νικολάκη, πες μου ποιο είναι το αντίθετο του φθόνου;
Νικολάκης: Η αφθονία, κύριε! 
 
 

Ο Μήτσος και η Μαίρη ήταν τρόφιμοι σε ένα ψυχιατρείο . Μια μέρα , καθώς έκαναν βόλτα , ο Μήτσος έκανε μια βουτιά στην πισίνα και έπιασε πάτο ( σαν τον Τιτανικό ένα πράγμα ) . Η Μαίρη αμέσως έπεσε μέσα να τον σώσει . Κολύμπησε μέχρι τον πάτο και τον τράβηξε έξω . Ο διευθυντής όταν έμαθε την ηρωική πράξη της Μαρίας αμέσως διέταξε να αφεθεί πάλι στην κοινωνία εφόσον ήταν πια υγιής και ώριμη . Όταν πήγε να της το ανακοινώσει της είπε :
" Μαρία έχω καλά και κακά νέα . Τα καλά νέα είναι ότι θα αφεθείς πάλι ελεύθερη επειδή με αυτό που έκανες απέδειξες ότι είσαι πάλι λογική . Τα κακά νέα είναι ότι ο Μήτσος, ο ασθενής που έσωσες , κρεμάστηκε με την ζώνη του στο μπάνιο . Λυπάμαι , αλλά είναι νεκρός . "
Και τον απαντά η Μαίρη :
" Όχι καλέ , δεν κρεμάστηκε , εγώ τον έβαλα για να στεγνώσει ! "


 
Το αφεντικό στον υπάλληλό του:
-Πιστεύεις στην μετά θάνατον ζωή;
-Ναι, λέει αυτός.
-Ωραία, αυτό βάζει τα πράγματα στη θέση τους. Γιατί χθες, μόλις έφυγες για
την κηδεία της γιαγιάς σου, πέρασε από δω να σε δει.

Πηγή: aigihanlight.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.