Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου 2013

Το κοκτέιλ «Nicolaki» έκλεψε την καρδιά της Washington Post: Η ελληνική γεύση που όλοι πρέπει να δοκιμάσουν

Το κοκτέιλ «Nicolaki» έκλεψε την καρδιά της Washington Post: Η ελληνική γεύση πο

Το «ελληνικό γιαούρτι» έχει κατακτήσει εδώ και καιρό τις ΗΠΑ. Δεν θα περίμενε όμως κανείς πως θα αποτελούσε έμπνευση για ένα κοκτέιλ με γεύση Ελλάδας, που έχει μαγέψει τους κατοίκους της Ουάσιγκτον.

Το Nicolaki, όπως το ονόμασε ο Τζεφ Φέιλ που το δημιούργησε, είναι το κοκτέιλ που όλοι πρέπει να δοκιμάσουν σύμφωνα με την Washington Post. Φτιάχνεται με βότκα, μέλι, λεμόνι, δεντρολίβανο και βέβαια γιαούρτι. Και όπως επισημαίνει η αμερικανική εφημερίδα, παρότι ακούγεται σαν ένα... αποτυχημένο smoothie, στην πραγματικότητα είναι απροσδόκητα δροσιστικό και έχει γίνει το σήμα κατατεθέν του Iron Gate, του εστιατορίου στο οποίο εργάζεται ο Φέιλ.

Ο ίδιος λέει πως ολοένα και περισσότεροι το ζητούν. Οσο για την έμπνευση για το όνομα, ήρθε από τη σύζυγό του, που ονομάζεται Νικόλ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.