Πέμπτη 20 Μαρτίου 2014

Η National Geographic θα αναγνωρίσει την Κριμαία ως μέρος της Ρωσίας

ngs

Η National Geographic Society- NGS , στις ΗΠΑ, πρόκειται να χαρτογραφήσουν την Κριμαία ως μέρος της Ρωσίας, αναφέρει το Bloomberg.

Σύμφωνα με τον επικεφαλής γεωγράφο του NGS, Juan José Valdés, μετά την επικύρωση της πράξης ένταξης της Κριμαίας από το ρωσικό κοινοβούλιο, η εταιρεία δεν έχει άλλη επιλογή.

«Η δική μας ευθύνη είναι να παρακολουθούμε την κατάσταση στον κόσμο, ώστε να αντανακλά τις υπάρχουσες κάρτες που αποτελεί πραγματικότητα στο κόσμο», είπε, ο Valdés. Στις 18 Μαρτίου, ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν, απηύθυνε πρόταση στην Ομοσπονδιακή Συνέλευση, για την έγκριση δύο νέων θεμάτων στην ρωσική ομοσπονδία, της Δημοκρατίας της Κριμαίας και της Σεβαστούπολης, αναφέρει η πηγή.
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.