Παρασκευή 25 Ιουλίου 2014

«Οι Εβραίοι αγαπούν τους Εβραίους, οι Χριστιανοί αγαπούν τους Εβραίους και οι Εβραίοι μισούν τους Χριστιανούς περισσότερο από τους Μουσουλμάνους», δείχνει έρευνα


Προς έκπληξη πολλών Χριστιανών στις ΗΠΑ, οι περισσότεροι Εβραίοι στην πραγματικότητα μισούν τους Χριστιανούς περισσότερο από τους Μουσουλμάνους.

Το ίδρυμα Pew Foundation μόλις κυκλοφόρησε τα αποτελέσματα μιας μελέτης για την στάση απέναντι στις διάφορες θρησκευτικές ομάδες. Βασίστηκε σε απαντήσεις σε αυτή την ψηφοφορία όπου οι άνθρωποι βαθμολογούν τις θρησκευτικές ομάδες σε κλίμακα από 0 έως το 100, όπου το 0 αντανακλά την πιο ‘κρύα’, πιο αρνητική βαθμολογία και 100 την ‘θερμότερη’, την πιο θετική αξιολόγηση.

Η συνολική βαθμολογία για τους Εβραίους ήταν 63, λίγο πάνω από το 62 για τους Καθολικούς και 61 για τους Ευαγγελικούς Χριστιανούς. Η φιλο-σημιτική στάση των Αμερικανών είναι πιο ακραία από ό, τι πραγματικά φαίνεται με την πρώτη ματιά. Η Εβραία ανταποκρίτρια Emma Green της ‘Atlantic’ έγραψε:

Οι ερευνητές επεσήμαναν, ότι οι ερωτηθέντες ήταν πολύ πιο πιθανό να αναφέρουν το αίσθημα "θερμά" προς την θρησκευτική ομάδα στην οποία ανήκουν. Οι Καθολικοί αισθάνονταν έτσι για τους άλλους Καθολικούς, οι Ευαγγελικοί ήταν ενθουσιώδεις για του Ευαγγελικούς, κλπ.. Από όλες τις ομάδες στην έρευνα, οι Εβραίοι αισθάνθηκαν πιο πιστοί στην δική τους φυλή. Ο όρος "ζεστά" στην βαθμολογία για τους άλλους Εβραίους ήταν "89" στα 100, που μεταφράζεται "είμαστε εντελώς φοβεροί τύποι" στις αξιολογήσεις της κλίμακας Pew.

Έτσι, οι σχετικά υψηλά αξιολογήσεις των Καθολικών και των Ευαγγελικών είναι σε μεγάλο βαθμό μια αντανάκλαση του μεριδίου τους του πληθυσμού, η οποία είναι 25% ή περισσότερο το καθένα.

 
Η εβραϊκή βαθμολογία οφείλεται, σε μεγάλο βαθμό, σε βαθμολογία από μη Εβραίους. Ιδίως, οι Ευαγγελικοί είναι απλά τρελοί για τους Εβραίους, βαθμολογώντας τους με την πιο υψηλή βαθμολογία από ό, τι οποιαδήποτε άλλη ομάδα.

Πάντως, αυτό απέχει πολύ από μια «αμοιβαία αγάπη», καθώς οι Εβραίοι βαθμολογούν τους Ευαγγελικούς ΚΑΤΩ από κάθε άλλη ομάδα, χαμηλότερα ακόμα και από τους περιφρονημένους Μουσουλμάνους!


Αυτό δείχνει την ανοησία του ‘χριστιανικού Σιωνισμού’, που αποτελεί απλά ένα όχημα με το οποίο χειραγωγούνται οι Χριστιανοί στο να έχουν τους ίδιους στόχους με τους Εβραίους, πολλές φορές συχνά εις βάρος των χριστιανικών συμφερόντων.

Η έρευνα επισημαίνει επίσης, ότι οι Εβραίοι είναι πολύ πιο δημοφιλείς μεταξύ των Λευκών παρά των ισπανόφωνων.

Αυτό δείχνει και το μέγεθος της προπαγάνδας πλύσης εγκεφάλου περί «ρατσισμού» που προορίζεται
μόνο για τους Λευκούς.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.