Παρασκευή 19 Σεπτεμβρίου 2014

Οι ΗΠΑ τρέμουν την Απόσχιση της Σκωτίας

Εκτός από τους Άγγλους και οι Αμερικανοί τρέμουν για την πιθανή απόσχιση της Σκωτίας από το Ηνωμένο Βασίλειο.

Οι Ηνωμένες Πολιτείες θα παρακολουθούν από πολύ κοντά τα αποτελέσματα του σημερινού δημοψηφίσματος για την ανεξαρτησία της Σκωτίας, αφού μια ενδεχόμενη απόσχιση της περιοχής αναμένεται να έχει μεγάλες οικονομικές συνέπειες, δήλωσε ο υπουργός Οικονομικών των ΗΠΑ, Τζακ Λιου.

«Πιστεύουμε ότι ένα ισχυρό, Ηνωμένο Βασίλειο είναι σημαντικό, καθώς αποτελεί έναν από τους πιο ικανούς και αξιόπιστους εταίρους μας εδώ και πολλά χρόνια», δήλωσε την Τετάρτη ο Λιου.

«Στην παρούσα φάση, πρόκειται για ένα εσωτερικό ζήτημα του Ηνωμένου Βασιλείου, ωστόσο πιθανόν να υπάρξουν σημαντικές οικονομικές επιπτώσεις», είπε, προσθέτοντας ότι «όλοι παρακολουθούν με μεγάλο ενδιαφέρον τι πρόκειται να συμβεί». 
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.