Παρασκευή 12 Σεπτεμβρίου 2014

Αιφνιδιαστικοί έλεγχοι πολεμικής ετοιμότητας στη ρωσική Άπω Ανατολή


Αιφνιδιαστικές επιθεωρήσεις πολεμικής ετοιμότητας και στρατιωτικές ασκήσεις διέταξε ο Βλαντιμίρ Πούτιν για τις ένοπλες δυνάμεις της Ρωσίας στη ρωσική Άπω Ανατολή. Σύμφωνα με το πρακτορείο ειδήσεων Itar-Tass, ο Ρώσος υπουργός Άμυνας Σεργκέι Σοϊγκού δήλωσε κατά τη διάρκεια συνεδρίασης της ηγεσίας των ρωσικών ενόπλων δυνάμεων ότι τα στρατεύματα διατάχθηκαν να βρίσκονται σε πλήρη ετοιμότητα μάχης στις 10.00 ώρα Μόσχας.

Διευκρίνισε πάντως ότι οι ασκήσεις δεν έχουν σχέση με τις πρόσφατες εξελίξεις στην Ουκρανία και εξήγησε ότι στόχος είναι η πολεμική ετοιμότητα των δυνάμεων.
Σύμφωνα με το ρωσικό υπουργείο Άμυνας, αιφνιδιαστικές επιθεωρήσεις θα διεξάγονται συστηματικά για να διασφαλισθεί η πολεμική ετοιμότητα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.