Τρίτη 7 Οκτωβρίου 2014

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Το «μεγαλεπήβολο» σχέδιο των τζιχαντιστών της ISIS περιλαμβάνει «δωροδοκία» του Πούτιν!


Οι τζιχαντιστές του Ισλαμικού Κράτους σχεδιάζουν, μεταξύ άλλων, να «δωροδοκήσουν» τη Ρωσία παρέχοντάς της πρόσβαση στα κοιτάσματα πετρελαίου που βρίσκονται υπό τον έλεγχό τους, καθώς και τη διάνοιξη καναλιού κατά μήκος των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων. Τα μεγαλεπήβολα αυτά σχέδια αναφέρονται σε ένα έγγραφο, το οποίο σύμφωνα με τη βρετανική εφημερίδα Sunday Times, συντάχθηκε από τον Abdullah Ahmed Meshedani, έναν από τους έξι «υπουργούς» του Ισλαμικού Κράτους και στενό συνεργάτη του «Χαλίφη» Αμπού Μπακρ αλ-Μπαγκντάντι.
Το έγγραφο αυτό βρέθηκε στα χέρια των ιρακινών ειδικών δυνάμεων κατά τη διάρκεια μιας επιδρομής στο σπίτι ανώτερου στελέχους της ISIS, ενώ η γνησιότητά του επιβεβαιώθηκε από δυτικούς εμπειρογνώμονες.
Το σχέδιο των 70 σημείων παρέχει μια εικόνα της υπέρμετρα φιλόδοξης στρατηγικής των τζιχαντιστών, η οποία αποσκοπεί στην υπονόμευση των σιιτών στον αραβικό κόσμο και κατ” επέκταση του Ιράν ως κυρίαρχου εκφραστή τους.
Όπως αναφέρεται στο έγγραφο, οι τζιχαντιστές σχεδιάζουν να «δωροδοκήσουν» τη Ρωσία παρέχοντάς της πρόσβαση στις πετρελαιοπηγές της επαρχίας Ανμπάρ του Ιράκ, ζητώντας ως αντάλλαγμα από τη Μόσχα αφενός τη διακοπή των σχέσεων με την Τεχεράνη και αφετέρου την αποκάλυψη των μυστικών που η ίδια γνωρίζει και αφορούν στα πυρηνικά του Ιράν.
Η «δωροδοκία» έχει επίσης ως στόχο να πείσει τη ρωσική κυβέρνηση να σταματήσει να υποστηρίζει τον πρόεδρο της Συρίας Μπασάρ Άσαντ και να συμμαχήσει με τις σουνιτικές χώρες του Αραβικού Κόλπου που βρίσκονται σε αντιπαράθεση με τη Συρία και το Ιράν.
«Τίποτα δεν μας εκπλήσσει πλέον σε σχέση με την ISIS και τις φιλοδοξίες της», δήλωσε στην εφημερίδα πηγή των υπηρεσιών ασφαλείας.
«Γνωρίζουμε ότι επιθυμούν να αποκτήσουν χημικά και πυρηνικά όπλα … Αν λάβουμε υπόψη τα “επιτεύγματά” τους μέχρι σήμερα, δεν θα πρέπει να θεωρούμε απίθανη την υλοποίηση των φιλοδοξιών τους», πρόσθεσε η ίδια πηγή.
Ένα άλλο σχέδιο για την υπονόμευση του Ιράν περιλαμβάνει τη διάνοιξη καναλιού (παρόμοιου με του Παναμά, όπως αναφέρεται στο έγγραφο) κατά μήκος των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, το οποίο θα επιτρέπει στα πετρελαιοφόρα να ταξιδεύουν προς και από τον Περσικό Κόλπο, παρακάμπτοντας τα στενά του Ορμούζ που ελέγχονται από το Ιράν.
Εκτός από το πυρηνικό πρόγραμμα του Ιράν, οι τζιχαντιστές σχεδιάζουν επίσης να «χτυπήσουν» την ιρανική βιομηχανία χαβιαρίου, την οποία αποκαλούν «θησαυρό», κατακλύζοντας την αγορά με αφγανικής προέλευσης προϊόντα.
Η ISIS οραματίζεται επίσης τον εαυτό της ως μια περιφερειακή ναυτική δύναμη, με βάσεις που θα οικοδομηθούν στα νησιά που αγόρασε από την Υεμένη και τις Κομόρες.
Όσον αφορά στο εσωτερικό του «Χαλιφάτου», οι τζιχαντιστές έχουν καταρτίσει ένα ξεχωριστό σχέδιο το οποίο περιλαμβάνει μεταξύ άλλων πρόγραμμα εθνοκάθαρσης, προγράμματα ευγονικής και δολοφονίες αποστατών.
 
 
Πηγή: http://olympia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.