Παρασκευή 21 Αυγούστου 2015

Στις 00.00 επιστροφή στον κήπο της Εδέμ;;;




Επιστρέφουμε στην επαναλειτουργία του CERN, και επιστρέφουμε στον φόβο που πολλοί άνθρωποι που ασχολούνται με το μηχάνημα αυτό νιώθουν. Το ίδιο συνέβη κα σε εμένα. Υπάρχουν πολλές ενδείξεις ότι αυτό το μηχάνημα θα μας στείλει στο παρελθόν στον κήπο της Εδέμ.

Επειδή οι επιστήμονες βασίζονται σε απόκρυφη επιστήμη μας στέλνουν συνέχεια απόκρυφα μηνύματα.

Μιλάνε για την ώρα Μηδέν ή στο 00.00. Ή την επιστροφή «στην Εδέμ«. Πρόκειται για ένα τρομακτικό σενάριο που βρίσκεται μπροστά μας, ένα σενάριο που μπορεί να γίνει πραγματικότητα.
Στον μουσικο κόσμο βλέπουμε συχνά να μας προβάλουν την επιστροφή στην εποχή του παράδεισου, ή την αρχή του χρόνου στην Εδέμ…


Στο βίντεο μας παρουσιάζουν σε κλιπ την πτώση του ανθρώπου στον κήπο, μ΄ένα νησί με φοίνικες, πρασινάδα και άγρια ζώα…προσεχτε την Καιτη Περυ στο βίντεο να πέφτει από τον ουρανό με το αεροπλάνο στο νησί με τα άγρια ζώα. Την όπερα που ανεβάσαμε πριν μερικές μέρες που έγινε στο CERN, και εκεί στο τέλος του βίντεο οι άνθρωποι έπεσαν συμμετρικά στο κενό του χρόνου!



Με την αναβάθμιση του CERN όμως θα έπρεπε να μας είχε πιάσει μαύρος ιδρώτας. Η μηχανή τους είναι σε θέση να μας στείλει πίσω στο χρόνο…

Το CERN είναι ικανό να παράγει ενα ηλεκτρομαγνητικό πεδίο που είναι 100.000 φορές ισχυρότερο από αυτό της γης.
Η Αλικη στην χώρα των θαυμάτων δηλαδή στον κήπο της Εδέμ…τι σας θυμιζει αυτό;;;


Είναι ένας ερευνητής με αδιάσειστα στοιχεία που λέει ότι ο ήλιο μας αντιδρά στη δραστηριότητα του CERN. Όταν ενεργοποιείται το CERN, η δραστηριότητα του ήλιου αυξήθηκε έντονα…. το βλέπετε στο βίντεο. Επίσης βλέπουμε το εξής με την Ηλεκτρομαγνητική ασπίδα της γης όταν λειτουργεί το CERN….δημιουργούνται κενά και μεγάλες στρεβλώσεις του.

Πραγματικά σε αυτήν την περίπτωση θα έπρεπε η ανθρωπότητα να είχε αρχίσει να ανησυχεί με τις δυνατότητες του… αλλά βλέπουμε ακριβώς το αντίθετο…. κανείς δεν γνωρίζει τι πραγματικά ερευνά αυτό το τεράστιο όπλο που είναι ικανο για πολλές καταστροφικές συνέπειες για την γή μας και την ζωή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.