Πέμπτη 6 Αυγούστου 2015

Στην Αίγυπτο μεταβαίνει την Πέμπτη ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας


Στην Αίγυπτο μεταβαίνει την Πέμπτη (6/8) ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, προκειμένου να παραστεί στις εκδηλώσεις για τα εγκαίνια της νέας διώρυγας του Σουέζ. Στο περιθώριο των εκδηλώσεων, ο πρωθυπουργός αναμένεται να πραγματοποιήσει διμερείς συναντήσεις με τον πρόεδρο της Αιγύπτου Αμπντέλ Φατάχ αλ Σίσι, τον πρόεδρο της Γαλλίας Φρανσουά Ολάντ και τον πρωθυπουργό της Ρωσίας Ντμίτρι Μεντβέντεφ.


Με τον Πρόεδρο της Αιγύπτου Αμπντέλ Φατάχ ελ Σίσι θα συζητηθεί η περαιτέρω προώθηση των διμερών σχέσεων, καθώς και η επαναβεβαίωση της υποστήριξης της Αθήνας στην τριμερή Ελλάδας – Κύπρου και Αιγύπτου.
Στη συνάντηση με τον Πρόεδρο της Γαλλίας Φρανσουά Ολάντ θα συζητηθούν θέματα για τη διαπραγμάτευση, ενώ κατά τη συνάντηση με τον Ρώσο Πρωθυπουργό Ντμίτρι Μεντβέντεφ, αναμένεται να συζητηθούν ζητήματα που αφορούν Turkish Stream.
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.