Πέμπτη 20 Αυγούστου 2015

Τρομοκρατημένοι οι Αμερικάνοι από την κοινή άσκηση Ρωσίας – Κίνας


 
 
Μόλις πριν από λίγα λεπτά ανακοινώθηκε από το υπουργείο στρατιωτικών υποθέσεων της Κίνας και σας μεταδίδουν πρώτα απ΄όλους τα ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑ, το μέγεθος των ναυτικών δυνάμεων που θα συμμετάσχουν στην κοινή στρατιωτική άσκηση Κίνας – Ρωσίας, η οποία θα ξεκινήσει σε 8 ημέρες ακριβώς.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έδωσε λοιπόν στη δημοσιότητα η Κινεζική πλευρά συνολικά θα συμμετάσχει όλος ο στόλος της Βόρειας Αρκτικής της Ρωσίας, μέρος του στόλου του Ειρηνικού της Ρωσίας, ο μόνιμος δύναμη προστασίας του Βλαδιβοστόκ της Ρωσίας, καθώς και 20 πλοία ανθυποβρυχιακής άμυνας, αποβατικά σκάφη και υποβρύχια εκ μέρους της Κίνας.

Για τις ανάγκες της άσκησης και την κάλυψη των αναγκών ασφαλούς ναυσιπλοΐας των λοιπών πλοίων, δεσμεύθηκε όλος ο θαλάσσιος χώρος μεταξύ της Θάλασσας της Ιαπωνίας και του κόλπου του Βλαδιβοστόκ.

Η άσκηση αυτή έχει προκαλέσει πολλούς πονοκεφάλους σε Νότιο Κορέα, Ιαπωνία και Αμερική, γιατί ουσιαστικά με την κίνηση αυτή για 5 ημέρες αποκόπτονται οι συμμαχικές αυτές χώρες – δορυφόροι της Αμερικής, ενώ οι Αμερικάνοι γνωστοί για τις κινήσεις εν μέσω περιόδων FALSE FLAG φοβούνται μην τους ποτίσουν το ίδιο ποτήριο…
 
 
Πηγή: http://katohika.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.