Τετάρτη 26 Αυγούστου 2015

Η απάντηση μαθητή δημοτικού στην ερώτηση «Τι είναι εκλογές;» που κάνει θραύση!


 
Από μικρό κι από τρελό μαθαίνεις την αλήθεια…

Μια πολύ επίκαιρη φωτογραφία από μια απάντηση ενός μαθητή στο ερώτημα «Τι είναι εκλογές;» κυκλοφορεί τις τελευταίες ώρες στο facebook αλλά και στο twitter εν όψει εκλογών.


 
Μπορεί ο μαθητής να έδωσε την απάντηση μήνες πριν αλλά μιας και οι εκλογές είναι πολύ σύντομα ακόμη μια πραγματικότητα που θα αντιμετωπίσει ο ελληνικός λαός δεν κάνει την ερώτηση αυτή παρά μόνο πολύ επίκαιρη.

Ο μαθητής, προφανώς δημοτικού σχολείου, απαντάει στο ερώτημα αυτό ότι… «Οι εκλογές έχουν πλάκα, όλοι μαλώνουν ο Σύριζας λέει ψέματα και δεν έχουμε σχολείο.»

Πηγή: http://thesecretrealtruth.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.