Τρίτη 11 Αυγούστου 2015

Αναζητείται κυβέρνηση να εφαρμόσει το τρίτο Μνημόνιο


Χωρίς στρατηγικό πλάνο και ουσιαστική διοίκηση εδώ και 8 μήνες η χώρα. Το μόνο που αποφασίζονται είναι βαριά μέτρα, προκειμένου να συντηρηθεί το υπέρογκο Δημόσιο.

Το θέμα των τραπεζών συνεχίζει να επιπλήττει την ελεύθερη-παραγωγική οικονομία με τις απολύσεις να πληθαίνουν και την ανεργία να αυξάνεται.

Πρέπει άμεσα να παρθούν πίσω οι σοβιετικού τύπου νόμοι που ψήφισε η κυβέρνηση και να διευκολυνθούν οι επιχειρηματίες σε σχέση με την διαχείριση του προσωπικού τους, προκειμένου να ενισχυθούν οι προσλήψεις.

Χτύπημα δίνεται και στον αγροτικό κόσμο και ειδικά στους νέους αγρότες, οι οποίοι δεν ευθύνονται για τις όποιες ατασθαλίες που υπήρξαν.

Στην κυβέρνηση δείχνουν να θέλουν να ψηφίσουν άμεσα το τρίτο Μνημόνιο και έπειτα να προκύψει νέα κυβέρνηση, έτσι ώστε να το εφαρμόσει, μιας και η Αριστερή Πλατφόρμα Λαφαζάνη πάει για νέο κόμμα.

Η κάθε κυβέρνηση εκτελεί και από κάτι. Όταν πετυχαίνει κάτι καλό είτε όταν δεν έχει πλέον κοινοβουλευτική ή λαϊκή στήριξη, αντικαθίσταται.

Συνεχίζουμε να ζούμε, όπως διαβάσατε από τον Κίμωνα Γεωργακάκη, ένα σόου «διαπραγμάτευσης» (…). Ένα σόου που λαμβάνει χώρα, προκειμένου να πειστεί ο κόσμος για την αναγκαιότητα μιας νέας συμφωνίας ακόμα πιο επώδυνης. Άσχετα ποιοι τελικά θα την εφαρμόσουν. Το θέμα τώρα είναι να περάσει. 
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.