Τετάρτη 14 Οκτωβρίου 2015

Θέλουν τις αφρικανικές και ασιατικές μεσογειακές χώρες σύντομα στην Ευρώπη!



Στα άμεσα σχέδια των γνωστών και αγνώστων πλανηταρχών είναι και η σύνδεση των χωρών της Βορείου Αφρικής και της Δυτικής Ασίας που βρίσκονται στην Μεσόγειο θάλασσα, με την Ευρωπαϊκή Ένωση. Αυτό πρόκειται να συμβεί, σύμφωνα με τα σχέδιά τους, το β’ εξάμηνο του 2017 έως τις αρχές του 2018. Αλλά επειδή δεν μπορούν να ενταχθούν στην Ευρώπη μη ευρωπαϊκές χώρες, αποφασίστηκε να δημιουργήσουν την περιφερειακή μεσογειακή ένωση χωρών. Έτσι έμμεσα οι χώρες αυτές, συν τρεις βαλκανικές, θα συνδεθούν με την Ευρωπαϊκή Ένωση καθόσον ήδη οι μεσογειακές χώρες της Ευρώπης είναι μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Πρόκειται για τις αφρικανικές χώρες: Μαρόκο, Αλγερία, Τυνησία, Λιβύη και Αίγυπτος, τις ασιατικές χώρες: Ισραήλ, Ιορδανία, Λίβανος, Συρία και Τουρκία, και τις ευρωπαϊκές: Αλβανία, Βοσνία – Ερζεγοβίνη και Μαυροβούνιο.

Ποιοι και γιατί; Ποιοί το θέλουν αυτό, γιατί να το κάνουν και εν τέλει σε τι θα χρησιμεύσει αυτή η αλλαγή, είναι τα λογικά και αγωνιώδη συνάμα ερωτήματα. Από την στιγμή που οι χώρες αυτές δεν έχουν καμία απολύτως σχέση, είτε θρησκευτική, είτε κοινωνική, είτε πληθυσμιακή, είτε πολιτισμική, είτε δομών, είτε νοοτροπιών, είτε τρόπου ζωής, είτε ιδανικών, με την Ευρώπη και επιτακτικώς συνενούνται μαζί της τότε υπάρχει αφανές παραμονεύων κακό.

Πολλοί θα παρουσιαστούν για να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα και πολλοί θα τεθούν απέναντί τους με σκοπό να μην καταφέρουν τίποτα, γιατί όλα αυτά θα αποτελούν μέρος του παιγνιδιού για να λουφάξει ο όχλος ακόμα πιο βαθειά στην ανασφάλειά του.
Ποιοι και γιατί; Αλλά πριν την απάντηση, ωφέλιμες θα είναι κάποιες εμβόλιμες επί του θέματος πληροφορίες που παρουσιάζει το pentapostagma.gr που ενδεχομένως να κάνουν πιο ευδιάκριτη την απάντηση σε πολλούς.

Πρώτα απ’ όλα ο σκοπός για τον οποίο γίνονται όλα αυτά, και δεν αλλάζει αιώνες τώρα, είναι η εδραίωση της νέας τάξης επί της Γης. Με οδηγό αυτό το αξίωμα ο διαμορφούμενος χάρτης μᾶς αιτιολογεί κάποιες προγενόμενες καταστάσεις αλλά και μᾶς δείχνει το μέλλον. 


 
Όταν διελύθη η Γιουγκοσλαβία, η Σερβία είχε έξοδο στην θάλασσα, αλλά μετά την απόσχιση του Μαυροβουνίου, νοτίως της Βοσνίας, έπαψε πλέον η ορθόδοξη Σερβία να έχει διέξοδο στη θάλασσα, οπότε το ρώσικο ναυτικό δεν έχει σύμμαχο θέση «στάθμευσης» στην περιοχή, ή καλύτερα, δεν μπορεί να βρεθεί το ρωσικό ναυτικό μεταξύ Ρώμης και Κωνσταντινουπόλεως. Η Ουκρανία επείγει να έρθει στην κατοχή της Ευρώπης και όχι μόνο αυτό, αλλά θέλουν ο Εύξεινος Πόντος, ή Μαύρη θάλασσα γι αυτούς, να γίνει κλειστή ευρωπαϊκή θάλασσα. Για αυτό οι Ρώσοι πήγαν κατ’ ευθείαν στην Κριμαία. Επομένως, δύσκολα τα πράγματα προδιαγράφονται καθόσον ο Εύξεινος Πόντος βρέχει και την Ρωσία. Το θέμα της Συρίας πρέπει να τελειώσει οπωσδήποτε σύντομα, χάνοντας οι Ρώσοι την τελευταία τους και μοναδική βάση στην Μεσόγειο. Στη Λιβύη υπήρχε η λανθάνουσα κατάσταση το να μη εκχωρεί ο Καντάφι την κεντρική τράπεζα της Λιβύης στην Παγκόσμια Τράπεζα, οπότε με πρόφαση την δικτατορία έστειλαν οι σύμμαχοί μας βομβαρδιστικά αεροσκάφη και «διόρθωσαν» την κατάσταση. Η Ελβετία επιβάλλεται να συνδεθεί με το ευρώ, όχι για να κλονισθούν οι τράπεζες, αλλά οι Ελβετοί και να μην μοιάζει η χώρα αυτή με «νησί» στο μέσον της Ευρώπης. Το πιο ανησυχητικό για την Ελλάδα είναι η FYROM η οποία δεν αναφέρεται πουθενά. Είναι μια χώρα που ούτε όνομα έχει, ούτε σε σχηματισμούς μπαίνει. Ποιος να είναι ο προορισμός της; Μήπως, το να ενωθεί με το ελληνικό τμήμα και να δημιουργηθεί μια μεγάλη Μακεδονία;

Επιχείρηση εδραίωσης της νέας τάξης στην Γη δεν γίνεται πρώτη φορά. Ο δεύτερος παγκόσμιος πόλεμος ως κύριο σκοπό είχε την εγκατάσταση της νέας τάξης. Οι στρατοί του άξονα, οι ιταλοί φασίστες και κυρίως οι γερμανοί ναζί, επιχείρησαν στα ίδια σχεδόν εδάφη περί των οποίων γίνεται αναφορά. Το αν απέτυχαν δεν σημαίνει ότι δεν ξαναπροσπαθούν. Τότε με τα όπλα, τώρα με το χρήμα, αλλά ο σκοπός είναι ο ίδιος. Βιβλία, εφημερίδες, ακόμα και ο ίδιος ο Χίτλερ, μιλούσαν για την νέα τάξη και όχι για νίκη του άξονα. Χαρακτηριστική είναι η γελοιογραφία της εφημερίδος «Daily Express» όπου ο Έλλην εύζωνος κυνηγάει τον Μουσολίνι την ώρα που ο Χίτλερ έχει στα χέρια του κατάλογο με τα ονόματα των χωρών που κατέκτησε και τις «φόρτωσε» στο σακί του. Ο κατάλογος έχει τίτλο «NEW ORDER», δηλαδή «ΝΕΑ ΤΑΞΗ».

 
Τώρα η απάντηση στο ερώτημα ποιοι και γιατί, δίνεται από τα βιβλία των τεκτόνων τα οποία γράφουν περί του κόσμου και των ορίων του. Σύμφωνα με αυτά λοιπόν, κατά την Σολομωνική εποχή, την εποχή που χτίστηκε ο ναός στην Ιερουσαλήμ (ο ναός του Σολομώντα), ο κόσμος, όπως πρέπει κάποιος να πιστεύει, είχε σχήμα παραλληλόγραμμο και ο οποίος έτσι συμβολίζεται. Με ένα παραλληλόγραμμο. Εάν για παράδειγμα σε έναν παγκόσμιο χάρτη περικλείσουμε με ένα παραλληλόγραμμο το τμήμα εκείνο της γης που ήταν κατοικημένο την εποχή του Σολομώντος, οι γραμμές του παραλληλογράμμου αυτού θα ήταν βορείως και νοτίως της Μεσογείου θαλάσσης από την Ισπανία μέχρι την Μικρά Ασία και θα περιέκλειαν το τετράγωνο νότια Ευρώπη, Ατλαντικός ωκεανός, Βόρεια Αφρική και την περιφέρεια της Δυτικής Ασίας. Αυτό το παραλληλόγραμμο περικλείει όλο το τμήμα του κόσμου που ήταν κατοικήσιμο. Αυτόν τον κόσμο συμβολίζει και το σχήμα της μασονικής στοάς. Ενώ οι στήλες του Ηρακλή στον πορθμό του Γιβραλτάρ συμβολίζονται με τις δυο κολώνες που υπάρχουν στην είσοδο του ναού (στοάς). Γι αυτό η μασονική στοά είναι το σύμβολο του κόσμου. Αυτό το σύμβολο με την ευρεία έννοια του λόγου επειδή ο κόσμος είναι συνώνυμο με το σύμπαν κατ’ επέκταση και η στοά γίνεται σύμβολο του σύμπαντος. Με την επέκταση του όγκου, η στοά έχει τον όγκο διπλού κύβου, από κάτω από την γη μέχρι ψηλά τον παράδεισο, τα όρια αυτά είναι και τα συμβολικά όρια της μασονικής στοάς.

Επίσης, αλλού γράφουν ότι το παραλληλόγραμμο σχήμα της στοάς συμβολίζει τον κόσμο με κέντρο την Μεσόγειο θάλασσα που περιλαμβάνει τις κατοικημένες περιοχές της Ευρώπης, τις κατοικημένες περιοχές της Βορείου Αφρικής, δηλαδή τις περιοχές βορείως της ερήμου Σαχάρας και την Μικρά Ασία, εννοώντας την Ασία από τα παράλια της Μεσογείου μέχρι την Κασπία θάλασσα.

 
Εν κατακλείδι, μας λένε ότι οι στοές τους είναι αναλόγων διαστάσεων του ναού του Σολομώντος και συμβολίζουν τον κόσμο και το σύμπαν γενικότερα. Κόσμος γι αυτούς είναι οι περιοχές που περιγράφουν στα βιβλία τους και φαίνεται στους χάρτες τους. Γι αυτό τον λόγο γίνονται όσα γίνονται και γι αυτό θέλουν να ενώσουν όλα αυτά τα κράτη. Το κέντρο του κόσμου τους είναι η Μεσόγειος στην οποία την καλύτερη θέση κατέχει η ορθόδοξη Ελλάς. Αυτό είναι απαράδεκτο για τα σχέδιά τους. Ο κόσμος τους δεν μπορεί να σταθεί με την ορθοδοξία εντός του. Άρα τι πρέπει να περιμένουμε;

Υπάρχει και κάτι άλλο αξιοπρόσεκτο. Έχει ξαναγραφεί ότι αυτό που λένε νέα τάξη είναι μια παμπάλαια τάξη, που προσπαθούν να επαναφέρουν στον πλανήτη, που μέχρι τώρα πάντα η Ελλάς καταστρέφει τα σχέδιά τους, όπως θα γίνει και τώρα, αλλά για τελευταία όμως φορά σύμφωνα με τις γραφές. Ο κόσμος για τον οποίο μιλάνε είναι ο παμπάλαιος πρώτος κόσμος, ο Κρόνιος, όπως αποκαλείται στη μυθολογία. Τον κόσμο αυτό τον έχουν αποτυπώσει με τα γραπτά τους κείμενα ο Όμηρος (900 π.Χ.), ο Ησίοδος (700 π.Χ.) και ο Εκαταίος (500 π.Χ.) και ω! τι σύμπτωση, συμπίπτει με τον κόσμο τους. Οι τρεις αρχαίοι έλληνες δίνουν μεγάλη σημασία επίσης στις στήλες του Ηρακλέους. Η διαφορά είναι ότι οι έλληνες συμβολίζουν τον πανάρχαιο κόσμο στρογγυλό ενώ οι τέκτονες τετράγωνο.

 
Όπως φαίνεται από όλα αυτά οι προγραμματιστές του μέλλοντός μας στην Γη όσα πράττουν τα πράττουν με διαφορετικό σκοπό απ’ ότι μας λένε. Το σίγουρο είναι ότι η Ελλάς βρίσκεται στον μεγαλύτερο κίνδυνο από υπάρξεώς της, αλλά και πάλι θα παλέψει για την ανθρωπότητα.

Χρήστος Μαντζιάρης
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.