Τρίτη 9 Φεβρουαρίου 2016

Εργαλείο της νέας τάξης ο ιός ΖΙΚΑ. Προσπαθούν να μειώσουν τους Χριστιανικούς πληθυσμούς.

Του Λιακόπουλου Δημοσθένη

Ο ΟΗΕ και όλοι οι ακόλουθοί του, προσπαθούν να διαφημίσουν όσο περισσότερο μπορούν τον νέο ιό ΖΙΚΑ τρομοκρατώντας στην κυριολεξία τις έγκυες. Προπαγανδίζουν, ειδικά στην Νότιο Αμερική όπου υπάρχουν μεγάλοι χριστιανικοί πληθυσμοί, ότι ο ιός είναι πολύ επικίνδυνος, ειδικά για τις έγκυες και τα έμβρυα και για το λόγο αυτό δεν θα πρέπει οι γυναίκες να κάνουν παιδιά, ή να κάνουν πρώτα το απαραίτητο εμβόλιο, το οποίο κάτι μου λέει ότι θα προκαλεί στείρωση, ή αποβολή.

Επίσης λένε, ότι πρέπει να κάνουν οι έγκυες εκτρώσεις μαζικά, διότι κινδυνεύουν να πεθάνουν, ή να γεννήσουν ένα "προβληματικό" παιδί. Η Ατζέντα 21 προχωρά και χρησιμοποιεί όλα της τα τσιράκια.

Επίσης μην ξεχνούμε και την δήλωση σοκ από τον Περουβιανό καρδινάλιο και Αρχιεπίσκοπο της Λίμα, Χουάν Λουίς Τσιπριάνι (Juan Cipriani), ο οποίος παρέβαλε τον ΟΗΕ με τον Ηρώδη, τον ιστορικό βασιλιά της Ιουδαίας που διέταξε τη θανάτωση των βρεφών.

Όπως μεταδίδει το CNN, o 73χρονος ιερέας ξέσπασε επειδή ο διεθνής οργανισμός συνέστησε την άμβλωση για τις εγκύους που έχουν προσβληθεί από τον ιό Ζίκα, για τον οποίο οι επιστήμονες υποψιάζονται ότι προκαλεί γενετικές ανωμαλίες σε έμβρυα. «Σήμερα, είμαστε περικυκλωμένοι από Ηρώδεις. Ο ΟΗΕ απέναντι στον ιό Zika, αποφάσισε ότι οφείλουμε να εγκρίνουμε την άμβλωση και να σκοτώσουμε παιδιά. Πρέπει πραγματικά να είναι πολύ βλάκας», δήλωσε ο αρχιεπίσκοπος της Λίμα κατά την διάρκεια της ραδιοφωνικής του εκπομπής «Διάλογοι Πίστης».
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.