Τρίτη 29 Μαρτίου 2016

Λιακόπουλος: "Εντός των ημερών ο Κίσσινγκερ στη Μόσχα."


Σύμφωνα με τον Δημοσθένη Λιακόπουλο και την κορυφαία κι έγκυρη πληροφόρησή του, ο Κίσσινγκερ θα επισκεφθεί τη Μόσχα εντός των ημερών.
Ο Κίσσινγκερ είναι το φερέγγυο όργανο της Λευκής Αδελφότητας, με το οποίο μεταφέρει τις προτάσεις της. Yπάρχει σχετική εμπιστοσύνη στο πρόσωπό του, ότι θα μεταφέρει τις οποιεσδήποτε προτάσεις με αλήθεια και ακρίβεια στα τετελεσμένα γεγονότα. Ο Κέρυ δεν αποτελεί σημαντικό πρόσωπο για να κλειστούν συμφωνίες και deal. Γι'αυτό άλλωστε και η υποδοχή του στην Μόσχα δεν είχε τίποτα το σημαντικό.

Ο Πούτιν ειδοποιήθηκε ότι ετοιμάζεται επίθεση από τη Δύση με ανθρώπους, όργανα του Σόρρος, που θα το παίζουν φιλικοί προς τη Ρωσία και τον Πούτιν, οι οποίοι με βίντεο και προπαγάνδα που θα κυκλοφορούν, θα έχουν ως στόχο να αποδομήσουν το ίματζ του Πούτιν και να διαβάλλουν όσους τον υποστηρίζουν.
Αφού ετοιμάζουν κάτι τέτοιο σε όλη την Ευρώπη, το ετοιμάζουν και στη χώρα μας κι όλα αυτά, τα οποία ετοιμάζουν οι άνθρωποι του Σόρρος, είναι γνωστά στον Πούτιν και την Ρώσικη Πρεσβεία στην Ελλάδα.
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.