Πέμπτη 31 Μαρτίου 2016

O ναός του Βάαλ στη Ν.Υόρκη και το Λονδίνο




Τον επόμενο μήνα, ο Ναός του Βάαλ θα έρθει στην Times Square. Αναπαραγωγές του τόξου ύψους 50 ποδών που σχημάτιζε την είσοδο του ναού πρόκειται να εγκατασταθούν στη Νέα Υόρκη στην Times Square και στο Λονδίνο στην πλατεία Τραφάλγκαρ, ως αφιέρωμα στον ναό των 2.000 ετών που το Ισλαμικό Κράτος κατέστρεψε πέρυσι στη συριακή πόλη της Παλμύρας.

Η καταστροφική μανία των τζιχαντιστών στην Παλμύρα, μια πόλη που έφτασε στο αποκορύφωμά της κατά το δεύτερο και τρίτο μ.Χ. αιώνα, εξόργισε τον κόσμο, παρακινώντας τους επιστήμονες και τους οικολόγους σε δράση. Πολλές μη κυβερνητικές οργανώσεις έχουν τώρα καταγράψει και χαρτογραφήσει τους κατεστραμένους χώρους πολιτιστικής κληρονομιάς της περιοχής.

Θα είναι παράξενο και συναρπαστικό για δει κανείς αυτό το τόξο από έναν αρχαίο πολιτισμό της ερήμου κάτω από τα λαμπερά φώτα της Νέας Υόρκης αναφέρουν οι ΝΥ Times.

Θέλουν οι Νεφελίμ να κρυφτούν και η χαρά δεν τους αφήνει. Ο Βάαλ, ένας από τους βασιλείς Νεφελίμ από το γένος Βαλάχ, θέλει να αρχίσουν να φτιάχνουν τους ναούς της λατρείας του, τώρα που ο Αντίχριστος ετοιμάζει την παγκόσμια κυριαρχία του. Σκοπός να ανεγερθούν εκατοντάδες παρόμοιες κατασκευές και σε άλλες μεγάλες πόλεις του κόσμου.


Στις παλιές του δόξες κατά τη λατρεία του Βάαλ γίνονταν σεξουαλικά όργια και θυσιάζονταν βρέφη πετώντας τα ζωντανά στη φωτιά. Ο ναός του Βάαλ στην Παλμύρα βρισκόταν στον κατάλογο της παγκόσμιας κληρονομιάς της UNESCO και τώρα σχεδιάζουν να αποκαταστήσουν το αφεντικό τους οι μητροπόλεις της Νέας Τάξης Πραγμάτων και να ανεγείρουν προς τιμή του μεγαλύτερου μισάνθρωπου Νεφελίμ, ναούς δηλώνoντας έτσι την υποταγή των κοιμόμενων ανθρώπων σε αυτόν.

Την ώρα που πλήθος εκκλησιών στη Συρία έχουν καταστραφεί και πλήθος μάρτυρες Χριστιανοί σφαγιάζονται καθημερινά, η "πολιτισμένη" Δύση αποφάσισε να ανεγείρει ναούς του Βάαλ!
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.