Παρασκευή 13 Μαΐου 2016

Ο Πούτιν επιθεωρεί πολεμικό τζιπ και σπάει το χερούλι

Μπροστά σε ένα απρόοπτο βρέθηκε ο Βλαδιμίρ Πούτιν. Κατά την καθιερωμένη επιθεώρηση των ρωσικών πολεμικών οχημάτων, έσπασε η πόρτα πολεμικού τζιπ, και ο Ρώσος Πρόεδρος έμεινε με το... χερούλι στο χέρι.

Κατά την επιθεώρηση στο θέρετρο Σότσι, συνέβη το ατυχές συμβάν, μπροστά στην κάμερα, με τον Ρώσο Πρόεδρο να παραμένει ατσαλάκωτος. Την κρυάδα πήρε ο αντιστράτηγος Αλεξάντερ Σεβτσένκο, ο οποίος άρπαξε το χερούλι και το πέταξε μέσα από το ανοιχτό παράθυρο του τζιπ.

Ο Βλαδίμηρος γέλασε συγκρατημένα, χωρίς να σχολιάσει το γεγονός, που όμως έκανε το γύρω του κόσμου. Οι πληροφορίες έρχονται από το ΑΠΕ/ΜΠΕ και το ΔΟΛ, ενώ η επιθεώρηση είχε και συνέχεια με το Ρώσο Πρόεδρο να αποφεύγει την στενή προσέγγιση των υπόλοιπων οχημάτων
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.