Τρίτη, 21 Ιουνίου 2016

Αμερική & Ρωσία σχεδιάζουν να μοιράσουν γεωπολιτική «πίττα» με γεύση & άρωμα Τουρκίας


ΚΑΤΑΙΓΙΣΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ…

Μπαίνει στο επίκεντρο των γεωπολιτικών αλλαγών η Τουρκία & η ευρύτερη περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου.
Έρχεται ο επικείμενος & αποφασισμένος από Ουάσιγκτον & Μόσχα, διαμελισμός της Τουρκίας.

Σύντομα θα επαληθευτούν οι προφητείες των Αγίου Παϊσίου & Κοσμά Αιτωλού.

Η Ρωσία είναι αποφασισμένη να μην αναθεωρήσει την συνθήκη του Καρς.(Πρoσωπική εντολή να καταγγελθεί η περιβόητη Συνθήκη του Καρς με βάση την οποία η πάλαι ποτέ Σοβιετική Ένωση είχε «χαρίσει» στην Τουρκία του Κεμάλ το 30% του σημερινού εδάφους της, έδωσε ο Ρώσος πρόεδρος Β.Πούτιν).

Το εγχείρημα του πραξικοπήματος την παρούσα στιγμή στην Τουρκία για να πέσει ο Ερντογάν κρίθηκε πολύ δύσκολο.
Η καταδίκη του Ερντογάν & των συνεργατών του θα γίνει στο δικαστήριο της Χάγης, εκεί θα οδηγηθούν ως εγκληματίες πολέμου, πιθανόν ίσως μέσα στο 2017.

Σε νέους χάρτες της New York Time παρουσιάζεται η ίδρυση Ποντιακού κράτους, Κουρδικού Κράτους & νέου Αρμένικου κράτους κτλ.

Δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι το Γερμανικό κοινοβούλιο επέλεξε την παρούσα στιγμή για να συζητήσει & να εγκρίνει την πρόταση αναγνώρισης της γενοκτονίας των Ποντίων, των Αρμενίων, των Ασσυρίων & εν γένει όλων των χριστιανικών εθνοτήτων στην Τουρκία.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Συζητιέται πολύ έντονα το ενδεχόμενο πρόκλησης εθνικού διχασμού & εμφύλιας σύρραξης στην Ελλάδα, ανάλογης με αυτήν του 1947(ας μην ξεχνάμε ποτέ όμως πως, μπορεί οι άνθρωποι να κάνουν σχέδια…, κάνει όμως & ο Θεός τα δικά του).
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου