Τρίτη 21 Ιουνίου 2016

Αμερική & Ρωσία σχεδιάζουν να μοιράσουν γεωπολιτική «πίττα» με γεύση & άρωμα Τουρκίας


ΚΑΤΑΙΓΙΣΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ…

Μπαίνει στο επίκεντρο των γεωπολιτικών αλλαγών η Τουρκία & η ευρύτερη περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου.
Έρχεται ο επικείμενος & αποφασισμένος από Ουάσιγκτον & Μόσχα, διαμελισμός της Τουρκίας.

Σύντομα θα επαληθευτούν οι προφητείες των Αγίου Παϊσίου & Κοσμά Αιτωλού.

Η Ρωσία είναι αποφασισμένη να μην αναθεωρήσει την συνθήκη του Καρς.(Πρoσωπική εντολή να καταγγελθεί η περιβόητη Συνθήκη του Καρς με βάση την οποία η πάλαι ποτέ Σοβιετική Ένωση είχε «χαρίσει» στην Τουρκία του Κεμάλ το 30% του σημερινού εδάφους της, έδωσε ο Ρώσος πρόεδρος Β.Πούτιν).

Το εγχείρημα του πραξικοπήματος την παρούσα στιγμή στην Τουρκία για να πέσει ο Ερντογάν κρίθηκε πολύ δύσκολο.
Η καταδίκη του Ερντογάν & των συνεργατών του θα γίνει στο δικαστήριο της Χάγης, εκεί θα οδηγηθούν ως εγκληματίες πολέμου, πιθανόν ίσως μέσα στο 2017.

Σε νέους χάρτες της New York Time παρουσιάζεται η ίδρυση Ποντιακού κράτους, Κουρδικού Κράτους & νέου Αρμένικου κράτους κτλ.

Δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι το Γερμανικό κοινοβούλιο επέλεξε την παρούσα στιγμή για να συζητήσει & να εγκρίνει την πρόταση αναγνώρισης της γενοκτονίας των Ποντίων, των Αρμενίων, των Ασσυρίων & εν γένει όλων των χριστιανικών εθνοτήτων στην Τουρκία.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Συζητιέται πολύ έντονα το ενδεχόμενο πρόκλησης εθνικού διχασμού & εμφύλιας σύρραξης στην Ελλάδα, ανάλογης με αυτήν του 1947(ας μην ξεχνάμε ποτέ όμως πως, μπορεί οι άνθρωποι να κάνουν σχέδια…, κάνει όμως & ο Θεός τα δικά του).
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.